NS: CR7: Torinói show; 64 meccs, 169 gól, 1 győztes – kedd

Vágólapra másolva!
2018.07.16. 22:39
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Cristiano Ronaldo és a Juventus megvárta a vb végét. A Torinóba szerződő portugál ikon hivatalos bemutatásáról élőben közvetítettek a honlapok, a médiafigyelem természetesen első helyen rá irányult ezen a napon, és ő eleget is tett a zebrák várakozásainak. Tóth Ádám írása a nyár átigazolásáról.
Cristiano Ronaldo és a Juventus megvárta a vb végét.
A Torinóba szerződő portugál ikon hivatalos bemutatásáról élőben közvetítettek a honlapok, a médiafigyelem természetesen első helyen rá irányult ezen a napon, és ő eleget is tett a zebrák várakozásainak. Tóth Ádám írása a nyár átigazolásáról.

Egy nappal a labdarúgó-világbajnokság zárása után már van mód mérleget vonni. Hat oldalon a mögöttünk lévő egy hónap legfontosabb rezdüléseiről, érzelmekről, statisztikákról, a Nemzeti Sport oroszországi trojkájának élményeiről és persze a franciák ünnepléséről.

Wimbledonnak is vége, a sportág ráadásul a maratoni ötszettesek miatt változásokért kiált. Klein Ron írása a lehetséges szabályváltozások ellentmondásos fogadtatásáról, a sűrű versenyprogram és a tokiói olimpia összefüggéseiről és arról is írt, hogy valahogyan képtelen az igazi áttörésre a legtehetségesebbnek tartott fiatalok.

Szatmári András két éremért utazik Kínába. Világbajnok kardvívónk a vb-n egyéniben és csapatban is tartaná a szintet, amit az elmúlt év világversenyein elért. Kovács Erika interjúja.

Ha pedig kedd, akkor ezúttal is Kihívás melléklet 4 oldalon – az örökifjú Szentpéteri Eszterrel, az eXtremeMannel és a földkerekség legjobb sportfavágójával...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik