Amikor a franciáknál (is) a szex miatt ugrott a vb-siker

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 17:34
null
Larios (középen) itt is egy háromszög csúcsán (Fotók: AFP)
A férfiak köztudottan angyalok, de amikor össze vannak zárva férfitársaikkal, messze családjuktól, akkor pláne szentek, a nagy tornák alatt pedig különösképpen távol tartják magukat a női szurkolóktól. Na jó, nem is – sokan csapattársuk nejére vetettek szemet, és volt, aki saját szövetsége elnökét tette magáévá.


Foglalkoztunk már a szexszel, illetve annak feltételezésével sorozatunkban,
ezúttal áttekintjük röviden, hogy kiknek a baja gyűlt még meg a nagy tornákon vagy azok előtt a testi szerelemmel. Vébé és erotika, második, befejező rész.

A spanyolországi vb-n az aranyesélyes franciák az első csoportmérkőzést követően voltak kénytelenek hazaküldeni a korábbi Év játékosát, Jean-Francois Lariost, mert kiderült, hogy összeszűrte a levet a gallkakasosok kisistenének, Michel Platininek a nejével. Érdekes csavarként a bronzmérkőzésen Platini nem szerepelt, így Lariost visszahívták a vezetők, és a középpályás végig is játszotta a 90 percet.

Landro balra és cimborája (Picbear)
Landro balra és cimborája (Picbear)

Négy évre rá a brazilok is győzelemre törtek, de a Renato Gaúcho, Leandro páros nélkül: a két játékos egymással keveredett szexuális elhajlásba, ezért aztán az efféle dolgokban konzervatív Tele Santana kapitány mindkettejüket kitette a keretből. Santana nem volt szívbajos (a duó sem, egyesek szerint a csapat öltözőjében is kacérkodtak egymással), lévén Leandro klasszis hátvéd volt, Renato Gaúcho pedig zseniális támadó, 1987-ben az év játékosának választották.

Néhány forrás szerint Santana csak Renatót tette ki a keretből, Leandro pedig felháborodásában lemondta a válogatottságot, mások szerint az úrigyerek Renato életmódja miatt lett keretkivetett, és nemcsak Leandro, Éder is ezért maradt távol a vb-től. Hiába, no, a szex és vidéke még ma is tele van rejtélyekkel.

Az 1982-es vébén az olasz táborban keverte meg az olasz sajtó a sűrű kávét, mondván: a jóképű Antonio Cabrini és a pályán eleinte lankadtan teljesítő Paolo Rossi szerelmi viszonyban állnak egymással. A játékosok ezt tagadták, később együtt csókolgathatták a vb-trófeát.

A férfibarátságot sokan félreértik ma is (Brilionet)
A férfibarátságot sokan félreértik ma is (Brilionet)
A nagy Toni biztosra ment: ő Mexikóban csak világklasszis mexikói csatárokat ölelgetett (Hugo Sánchezt). De a többiek..
A nagy Toni biztosra ment: ő Mexikóban csak világklasszis mexikói csatárokat ölelgetett (Hugo Sánchezt). De a többiek..


Az NSZK-s Harald Schumacher írta életrajzi könyvében, hogy az 1986-os vébén néhány társa prostituáltak társaságában múlatta az időt. A kapus nem is szerepelt többé a nationalelfben...

Kezet rá! Persze...
Kezet rá! Persze...


2010-ben az angol védő, Wayne Bridge maga mondta le a válogatottságot, mert nem kívánt együtt szerepelni John Terryvel, akiről kiderült, hogy viszonyt folytatott Bridge korábbi barátnőjével. Egy igazi férfi nem felejt…

Elnöknő, üzletasszony, bűnöző. Jó parti!
Elnöknő, üzletasszony, bűnöző. Jó parti!

…és mindenben elöljárói kedvére tesz. A zimbabwei Benjani Mwaruwari 2008-ban egy fontos selejtező előtt bukott le szövetsége elnöknőjével, Henrietta Rushwayával, kitört a botrány, odalett a vb-szereplés.

Henrietta kisasszony egyébként nem manökenalkat, és a bőre alatt nemcsak zsírpárnák lapulnak, hanem más is: futballvezérként több mérkőzést is megbundázott, majd nagy sikkasztásokba keveredett, tehát igen jó partinak számít.

Csak ugratlak, Kicsi...
Csak ugratlak, Kicsi...


Karim Benzema
ehhez képest egy marék szíjas bagóért maradt le a hazai Európa-bajnokság után az oroszországi világbajnokságról is, ahol pedig mindkétszer egy aranyra esélyes és éhes csapat egy szem éke lett volna.

Három éve indult ellene eljárás, azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Mathieu Valbuena megzsarolásában. Egy szexvideó, 150 ezer euró és Benzema pár gyanús cimborája körül forgott a történet, amely miatt a csatárt rövid időre őrizetbe vette a francia rendőrség. A nyomozás még tart, de Benzema formája visszaesett, és Didier Deschamp, a mély erkölcséről ismert Bernard Tapie-féle Marseille gerince azonban nem bocsátott meg neki. Deschamps nem híve a Larios-módszernek sem, ugyanis már Valbuena szolgálataira sem tart igényt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik