Vb 2014: Scolari elárulta, Neymar sírt a fájdalomtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.05. 01:21
A brazilok szövetségi kapitánya nem hiszi, hogy a klasszis támadó pályára léphet a németek ellen.

A Kolumbia ellen 2–1-re megnyert világbajnoki negyeddöntőt követő sajtótájékoztatón Luiz Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, Neymar minden bizonnyal kihagyja a keddi elődöntőt.Kolumbia ellen 2–1-re megnyert világbajnoki negyeddöntőt követő sajtótájékoztatón Luiz Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, Neymar minden bizonnyal kihagyja a keddi elődöntőt.

„Nem hinném, hogy bevethető állapotban lesz a következő meccsen. Sírva hagyta el a pályát, annyira fájt a bordája. Komplikált rehabilitáció elé néz, bár még nem tudjuk, hogy pontosan, mi a probléma” – számolt be a fejleményekről Scolari. Más kérdés, hogy Neymar a csigolyájára kapott rúgást.

„Fiatal, tele van energiával, remélem, két-három napon belül visszatér, de nem úgy néz ki, hogy ez megvalósul. Neymar és Thiago Silva távollétében nem vár ránk könnyű meccs a németek ellen” – tette hozzá a brazil kapitány.

A selecao támadója a 88. percben hordágyon hagyta el a pályát, miután Juan Zúniga térddel derékon rúgta.

A brazilok csapatorvosa, Rodrigo Lasmar – aki José Luiz Runcóval egyetemben elkísérte Neymart a kórházba – úgy véli, három órán belül pontos képet kapunk a támadó sérülésének súlyosságáról, s arról, hogy mennyit kell kihagynia.

Mint ismert, a világbajnokság negyeddöntőjében rendezett mérkőzés a házigazda 2–1-es sikerét hozta. A Thiago Silvát eltiltás miatt nélkülöző brazilok az elődöntőben a németekkel találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik