Vb 2014: Tudtuk, hogy ez jön, kár ezért a generációért - Susic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 07:56
Safet Susic, a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajnálja játékosait, de szerinte Nigéria megérdemelte a győzelmet. 

„Minden úgy történt, ahogy arra számítottam, nyílt meccs volt, bárki megszerezhette volna a vezetést, mi nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket, az ellenfél pedig büntetett. Megérdemelten nyert Nigéria, nem akartuk becsapni magunkat, tudtuk, hogy ez jön, mindenki tisztában volt azzal, hogy nem mi vagyunk az esélyesek” – mondta a sajtótájékoztatón Safet Susic, a bosnyákok szövetségi kapitánya.Safet Susic, a bosnyákok szövetségi kapitánya.

Mint ismert,Bosznia-Hercegovina egygólos vereséget szenvedett Nigériától, így a csoportkör után biztosan elbúcsúzik a világbajnokságtól.

„Ha jól játszunk, bárkit le tudunk győzni, de ha nincsenek megfelelő hangulatban a játékosaim, nem tudok csodát tenni. Elképesztő volt a forróság, a pálya állapota sem kedvezett nekünk, megvoltak az okaink a vereségre. Sajnálom ezt a generációt, többet érdemelt volna” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik