Hagyjon félbe mindent, itt vannak az olasz szurkolólányok! - a D-csoport szépségei

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 15:02
Nem, az nem lehet, hogy a csoportkör befejeztét követően ne lássuk többé ezeket a dögös olasz drukkereket. Hallod, Pirlo!?!

Félidejéhez érkezett a brazíliai futball-világbajnokság lelátóleső sorozata, a csoportról csoportra haladó képes összeállításunkban ezúttal a D betűvel jelölt négyes legdögösebb segéderőire fókuszálunk.

 

Nélkülük még a tejszínhabos eper is keserű (Fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Nélkülük még a tejszínhabos eper is keserű (Fotó: bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A második forduló befejezését követően Costa Rica lehet a legboldogabb; a közép-amerikai ország outsiderként fogott két győzelmet, ezzel biztosította a továbbjutását. A valóban szerethető csapat ráadásul nemcsak a pályán nyújtott teljesítményével keltett feltűnést, de a lelátón drukkoló szimpatizánsainak hölgytagjai sem szégyenkezhetnek.

Ám ami Costa Ricának öröm és boldogság, az Angliának vér, verejték és könny.

Oké, azt tudta mindenki, hogy Roy Hodgson együttese nincs könnyű csoportban, és voltaképpen nem is kell nagyon pironkodni az olaszoktól és az uruguayiaktól elszenvedett szűk (egyaránt 2–1-es) vereség miatt, de hát legyünk őszinték, ki hitte volna, hogy Wayne Rooney és a többi angol kedvenc 180 percnyi játék után már mehet is vissza a balettba ugrálni, izé, valamelyik karibi szigetországba nyaralni.A sikertelenség okozta kínon pedig még az sem enyhít, hogy a háromoroszlánosokat kísérő csinos szurkerek aligha ábrándulnak ki kedvenceikből.

A másik továbbjutó helyért harcoló két válogatott közül az uruguayiak hozzák a dél-amerikai nemzetektől látott formát, aligha rajtuk múlik majd a Celeste sikere.

Viszont legyen az ember akár rajongója az olasz futballnak, s ezáltal a squadra azzurrának, akár környékezze epeömlés, ha meglátja a kék mezt, az vitathatatlan, hogy a csapat szurkolóinál alig akad dögösebbek a brazíliai lelátókon.

Így aztán ha Balotelliék nem jutnak tovább a csoportból és emiatt a harmadik forduló után már nem láthatjuk többé az égszínkék mezbe öltözött olasz nyuszkómuszkókat, azt közösség elleni izgatásnak (helyesebben az izgatás hiányának) vesszük, és átmegyünk idegesbe.

Ám ha Önnek még annyira sem hiányoznának az olasz lányok, mint Conchita Wurstnak az after shave, ne habozzon, szavazzon a csoportbeli kedvencére.

SZAVAZÁS

Melyik válogatott szurkolói a legdögösebbek a D-csoport résztvevői közül?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik