Mennyibe kerül egy hot dog és egy sör a vébé stadionjaiban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 16:58
null
A dupla ülések is jól mutatnak a stadionban (Forrás: yahoo.com)
Nyilvánosságra került, hogy a brazíliai vébén milyen árakkal kell szembenéznie annak, aki a stadionok büféjében szeretne enni-inni.

Ahogy a mellékelt árlistán is látható, van itt választék, és talán az árak sem verik földhöz a nézőket. Egy dupla sajtburger például 1300 forintnak megfelelő brazil realba került. A dupla hot dog kb. 500 Ft, hiszen nem elég egy virsli abba a kiflibe, érdemes mindjárt kettőt rakni a szájba.

De van az étlapon csirkesalátás, pulykás-sajtos, vegetáriánus szendvics is, mind a hot dog árában.

Szükség van rengeteg csokira, italra, amelyek persze a főszponzor Coca Cola vagy a sörökért felelő Budweiser áruit jelentik. 6 deci kóla 800 Ft, a valamivel kevesebb mint félliteres sör 1300 Ft-ba kerül.

Egyes helyszíneken sajátos falatokhoz is hozzá lehet jutni, például az angolok első meccsének helyszínén fish and chipset is kapni. A választékról általában pozitívan nyilatkoznak, nyugati szurkolóknak pedig barátinak is mondhatók az árak.

Ezért akár jól is járhatnak azok, akik túlsúllyal szeretnének meccset nézni, egyrészt mert lesz mit enniük, másrészt a világbajnokságon minden stadionban kötelező volt speciális helyeket kialakítani a túlsúlyos nézőknek. Ahogy a képen is látható, a székek majdnem dupla olyan szélesek, mint a „közönségesek”. A brazil sportminiszter szabályozása alapján a stadionok ülőhelyeinek 1 százalékának kell ilyennek lennie.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik