Ebben a döntőben nincs vesztes, itt a modell-vb fináléja! - galéria, szavazás

Vágólapra másolva!
2014.07.13. 18:02
Itt az utolsó alkalom, hogy legálisan topmodelleket nézegessen a vb-re hivatkozva! Döntő, döntsünk!

Úgy gondoltuk, némi plusz izgalmat is csempészünk a labdarúgó-világbajnokság végjátékába, ezért a negyeddöntő első játéknapján meghirdettük a magunk alternatív világbajnokságát. Alternatív, mert futballisták nincsenek játékban, helyettük a Brazíliában négybe jutó nemzetek egy-egy ismert és elismert topmodelljét állítottuk csatasorba.

Az első két negyeddöntőben a Németország–Franciaország és Brazília–Kolumbia összecsapásokon a pályán kialakult végeredménynek megfelelően a mi kis virtuális világunkban is a nevesebb modellek nyerték a voksolást, azaz a német Heidi Klum és a brazil Adriana Lima is továbblőtte a „válogatottját”.

A második negyeddöntős játéknapon viszont épp az ellenkezője történt a modellek versenyében, mint Brazíliában: ott Argentína és Hollandia csapata, itt azonban Belgium és Costa Rica egy-egy csinibabája ment tovább a legjobb négy közé.

Aztán jött a két elődöntő: a felső ágon indigóval másolódott a pályán elért eredmény, még ha a német Jordan Carver nem is mosta le brazil ellenfelét, Alessandra Ambrosiót, miként tették Thomas Müllerék a neymartalan selecaót. A meglepetéságon viszont újabb nem várt fordulat következett be: Costa Rica képviselője, Kathryn Arbenz közel háromszor annyi szavazatot kapott Önöktől, mint a belga Cindy Van Meenen.

Így tehát a modell-világbajnokság fináléjába Németország és Costa Rica került, s ahogy eddig, úgy az utolsó nagy összecsapásra is „frissült” a kínálat, vagyis most is két új modell száll harcba a győzelemért, s persze az Önök szimpátiájáért.

Ez a harc lesz a végső (fotó:bustedcoverage.com)  A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Ez a harc lesz a végső (fotó:bustedcoverage.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

 

Ha azt szeretné, hogy a németek minden fronton taroljanak (persze, ehhez Argentínának is lesz egy-két szava), szavazzon Regina Deutingerre, ha viszont a közép-amerikai ország szépsége, Sharon Brenes nyerte el a tetszését, ne habozzon, szavazzon a Costa Rica-i jelöltre.

Brazíliából tudósító munkatársaink a Sony Xperia Z2 okostelefonok kreatív effektjeit akár rögzítés közben is használhatják. (x)

 

SZAVAZÁS

Ki nyerje a modell-világbajnokságot, Németország vagy Costa Rica?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik