Vb 2014: a különc amerikai velősen reagált a sorsolásra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.06. 22:11
Kevin-Prince Boateng, Szalai Ádám schalkés csapattársa, a ghánai válogatott játékosa testvérének, a német nemzeti színeket erősító Jérome Boatengnek üzent a 2014-es labdarúgó-vb pénteki sorsolása után, miután összekerült a két nemzet csapata a G-csoportban. A walesi Gareth Bale csak tévén nézi a tornát, de örömmel csemegézett a rangadók kötött. Reakciók a sorsolás után. Alexi Lalas, az amerikaiak korábbi, különc védője velősen fogalmazta meg, mit gondol honfitársai csoportjáról.

„Tesó, itt az idő megint…ilyen gyönyörű az élet! Már nagyon várom, szeretlek,öcsi" – írta Boateng Jérome-nak a Twitteren. Érdekesség, hogy a két testvér a 2010-es vb-n is játszott egymás ellen csoportmeccsen.Boateng Jérome-nak a Twitteren. Érdekesség, hogy a két testvér a 2010-es vb-n is játszott egymás ellen csoportmeccsen.

„Aúúú" – ennyivel elintézte Alexi Lalas, az amerikai válogatott korábbi védője, hogy honfitársai Ghánával, Németországgal és Portugáliával kerültek egy négyesbe.

Bale szerint „Anglia nagyon nehéz csoportba került, de sok szép mérkőzésre lehet számítani. A spanyol-holland és a német-portugál összecsapást különösen várom."

„Belgium, Algéria, Dél-Korea, Oroszország. Érdekes, de nehéz csoport, itt nem rejtőzhetünk el, kötelező a továbbjutás" – írta Vincent Kompany, a Manchester City belga csapatkapitánya.

„Ha a legjobbak akarunk lenni, mindenki mást le kell győznünk. Nehéz csoport, de nagyon várom a rajtot. Gyerünk, Brazília 2014!” – írta Wayne Rooney, a Manchester United angol csatára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik