Eb 2016: robusztus magyarokról beszélt az osztrák „cséká”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.13. 19:06
Ausztria is megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a keddi, Magyarország elleni Európa-bajnoki csoportmeccs előtt. Marcel Koller szövetségi kapitány és Christian Fuchs mondta el a sajtónak várakozásait.

„Remélem, hogy megvalósítjuk az elképzeléseinket, egy remek hangulatú meccsen. Mi a magunk részéről mindent meg fogunk tenni. Nagyon örülök, hogy ilyen nagy tornán részt vehetek. Remek a szervezés, ez nagy örömmel tölt el, és a jó eredmény hab lenne a tortán” – nyilatkozta Marcel Koller, az osztrák válogatott szövetségi kapitánya.Marcel Koller, az osztrák válogatott szövetségi kapitánya.

A magyar csapat erénye, hogy határozott védekezésből gyors ellentámadásokba képes váltani, amiben vezérszerep hárul Dzsudzsák Balázsra. Nagy az elvárás velünk szemben a szurkolók részéről. A saját játékunkat kell játszanunk, ebben sokat segíthet a szurkolók támogatása. Győzni szeretnénk, de mint az eddigi meccsek is mutatták, nüanszok dönthetnek, mert minden csapat felkészült" – folytatta Koller.

Az osztrák kapitány a torna egésze kapcsán hangsúlyozta, hogy fontos mindenkinek a munkája, beleértve például a masszőrt is, hogy megfelelően regenerálódni tudjon a csapat, de nemcsak fizikailag, hanem fejben is tudni kell kikapcsolni.

„Látva a stadiont, előjönnek az érzelmek, és már várjuk az első meccset. Nagyon örülünk, hogy végre kezdődik a torna” – kezdte Christian Fuchs, az osztrák válogatott csapatkapitánya.

SZAVAZÁS

Ön szerint mire megyünk az osztrák válogatott ellen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Minden csapat felkészült, mi is azok vagyunk, szeretnénk minden meccsen nyerni. A magyarok is jól felkészültek. Láttunk róluk videókat. Robusztus, jó felépítésű csapat a magyar, láttuk a norvégok elleni meccseiket, nem lesz könnyű dolgunk ellenük. Kemény, de szép munka lesz” – fogalmazott a mieinkről Fuchs, aki Dzsudzsák Balázst külön is kiemelte a magyar kulcsjátékosok közül.

Fuchs elmondta, 15 ezer osztrák szurkoló érkezéséről hallottak, ennyien szoríthatnak értük kedden. Mint ismert, a magyar válogatott holnap 18 órakor Bordeaux-ban, Ausztria ellen kezdi meg az Európa-bajnoki szereplést

A magyar válogatott sajtótájékoztatójáról itt olvashatnak.

Nézzen bele az osztrákok edzésébe:

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
EURO 2016
AZ F-CSOPORT MENETRENDJE
Június 14.18.00Ausztria–MAGYARORSZÁGBordeaux, Matmut Atlantique
Június 14.21.00Portugália–IzlandSaint-Étienne, Stade Geoffroy-Guichard
Június 18.18.00Izland–MAGYARORSZÁGMarseille, Stade Vélodrome
Június 18.21.00Portugália–AusztriaPárizs, Parc des Princes
Június 22.18.00Izland–AusztriaSaint-Denis, Stade de France
Június 22.18.00MAGYARORSZÁG–PortugáliaLyon, Stade des Lumières
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik