Euro 2012: Az angol csapatok játéka izgalmasabb - Arbeloa

Vágólapra másolva!
2012.06.23. 15:39
A világ- és Európa-bajnoki címvédő spanyol válogatott a franciákkal csap össze a kontinenstorna negyeddöntőjében. A spanyolok jobbhátvédje elmondta, megérti, hogy sokak szerint unalmas válogatottja futballja.

„Mindenki azt mondja, mi vagyunk a nagy esélyesek, de az embereknek látniuk kell, hogy ezen a viadalon roppant kicsi a különbség a csapatok között. Nem brillírozhatsz mindig, nem győzhetsz minden alkalommal három nullára – így Álvaro Arbeloa, és kétségtelen, ennek eleget is tettek a spanyolok. – Van ám ellenfél is! Játszottam Angliában, tudom, arrafelé milyen mérkőzéseket játszanak: nyílt, tele helyzetekkel. A mi stílusunk a labdabirtoklása épül, ezért is mondják rá, hogy unalmas, és őszintén, én ezt meg is értem.”Álvaro Arbeloa, és kétségtelen, ennek eleget is tettek a spanyolok. – Van ám ellenfél is! Játszottam Angliában, tudom, arrafelé milyen mérkőzéseket játszanak: nyílt, tele helyzetekkel. A mi stílusunk a labdabirtoklása épül, ezért is mondják rá, hogy unalmas, és őszintén, én ezt meg is értem.”

Kitért a franciák elleni mérkőzésre is.

„Nem az ő találkozóikat néztem, hanem az angolokéit, rájuk voltam kíváncsi. A franciák svédek elleni vereségén viszont nagyon meglepődtem. De nem könnyű győzni senki ellen sem, nagy csatát vívunk mi is a franciákkal; én pedig Franck Ribéryvel, akivel meggyűlik a bajom, hiszen roppant mozgékony. Csapattársam, Karim Benzema pedig mindent tud, tökéletes támadó. Szóval senki se mondja, hogy könnyen túllépünk rajtuk!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik