A Red Bull 2010-ben is szárnyakat ad

Vágólapra másolva!
2010.02.10. 10:43
null
<p>Az RB6-os szárnyakat adhat Vettelnek és Webbernek (Fotó: ddpi)<strong><br /> A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></p>
A nagycsapatok k&ouml;z&uuml;l utols&oacute;k&eacute;nt a Red Bull mutatta be idei versenyaut&oacute;j&aacute;t: a konstruktőr&ouml;k k&ouml;z&ouml;tt az előző szezonban m&aacute;sodik helyet szerző ist&aacute;ll&oacute; szerda reggel a spanyolorsz&aacute;gi Jerezben r&aacute;ntotta le a leplet az RB6-os modellről.

 

A Red Bullt az idén ismét Renault-motor hajtja, és az új versenyautó mind optikailag, mind technikailag sokban hasonlít elődjére. Az istállónál remélik, hogy az RB6-os eredményességben is felveszi majd a versenyt a tavalyi géppel.

„Az új autó jobban néz ki, mint a tavalyi, és úgy tűnik, gyors is lesz – nyilatkozta a modellről a pilóták pontversenyében 2009-ben második helyet szerző Sebastian Vettel. – Hogy aztán tényleg gyors-e, az majd a pályán derül ki, akkor is, ha a számítógépes elemzések adatai nagyon kedvezőek. De azt hiszem, rendben lesz."

„Nem hajtottunk végre forradalmi változásokat, de úgy vélem, nagyon jó lett a végeredmény. Optimistán várjuk a szezont" – mondta Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója.

A Red Bull ki is próbálja az RB6-ot, hiszen ma kezdődik Jerezben az előszezon második kollektív tesztje, amely négy napon keresztül tart. Az istálló két pilótája egyaránt két-két napon keresztül gyakorol: ma és holnap az ausztrál Mark Webber, az utolsó két napon pedig Vettel ül az autó volánjánál.

FORMULA–1 2010, AUTÓBEMUTATÓK
Ferrari képgaléria
McLaren képgaléria
Renault képgaléria
Sauber képgaléria
Mercedes képgaléria
Toro Rosso képgaléria
Virgin
képgaléria
Force India képgaléria
Red Bull képgaléria
Lotus február 12.
Campos március 11.
US F1 ?
 A Williams nem tartott hivatalos autóbemutatót.
Az új versenyautó
Az új versenyautó

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik