Heidfeld bízik benne, hogy még közelebb tudnak kerülni a Ferrarihoz

Vágólapra másolva!
2008.04.11. 18:00
Nick Heidfeld, a BMW-Sauber pilótája nem tartja véletlennek saját és csapata eddigi kitűnő világbajnoki szereplését. Sőt, véleménye szerint a svájci-német csapat a következő hetekben tovább fog javulni és a jelenleg leggyorsabb autóval rendelkező Ferrarihoz is közelebb kerül majd.
Heidfeld eltökélt és bízik a jó folytatásban
Forrás: Imago
Heidfeld eltökélt és bízik a jó folytatásban
Heidfeld eltökélt és bízik a jó folytatásban
Forrás: Imago
Heidfeld eltökélt és bízik a jó folytatásban

Nick Heidfeld, aki a negyedik helyen végzett a Bahreini Nagydíjon, reméli, hogy csapata a következő hetekben még közelebb tud kerülni a Ferrarihoz. Legalábbis sebességben, mivel a konstruktőrök versenyét már most is a BMW-Sauber vezeti.

A 30 éves német pilóta csapattársa, a lengyel Robert Kubica már azzal felhívta a csapatra a figyelmet, hogy megszerezte a legutóbbi versenyen a pole pozíciót. Ezt követően a verseny is bizonyította, hogy a BMW bizony erős autóval rendelkezik, hisz mindkét pilótája tíz másodpercen belül ért célba a győztes Felipe Massához képest.

„Gyorsabbak voltunk, mint a McLaren-Mercedes – nyilatkozta magabiztosan Heidfeld. – Csak a Ferrarik múltak felül minket, de őket is utol tudjuk érni.”

A pilóták versenyében három futam után második helyen álló versenyző úgy gondolja, hogy a következő héten a háromnapos barcelonai teszten tovább tudják csökkenteni az olasz istállóval szembeni hátrányukat.

„Abban is biztos vagyok, hogy embereink a következő hetekben Hinwilben és Münchenben még versenyképesebbé teszik az autónkat.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik