Torino–DVSC: az UEFA áldását adta a 6000 nézőre – sajtóhír

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2019.07.23. 08:40
A Corriere Torino értesülése szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) áldását adta, 6000 néző tekintheti meg az alessandriai helyszínen a Torino–Debreceni VSC Európa-liga-összecsapást.

Mivel a Torinónál nem számoltak az El-indulással – mint ismert, a gárda a Milan kizárása miatt játszhat a sorozatban, mivel a Roma felkerült a csoportkörbe –, így július 25-ére, a találkozó időpontjára már programot szerveztek a Torino stadionjába, amit viszont nem tudtak visszamondani. Így a Debrecen elleni összecsapásra a Torinótól mintegy 90 kilométerre lévő Alessandriában kerül sor.a gárda a Milan kizárása miatt játszhat a sorozatban, mivel a Roma felkerült a csoportkörbe –, így július 25-ére, a találkozó időpontjára már programot szerveztek a Torino stadionjába, amit viszont nem tudtak visszamondani. Így a Debrecen elleni összecsapásra a Torinótól mintegy 90 kilométerre lévő Alessandriában kerül sor.

A lap beszámolója szerint ebből 200 lehet debreceni szurkoló, igaz, korábban a hajdúsági klub arról számolt be, hogy 350 Loki-szimpatizáns tekintheti meg az összecsapást.

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
1. MÉRKŐZÉS – JÚLIUS 25., CSÜTÖRTÖK
21.00: Torino FC (olasz)–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Alessandria, Giuseppe Moccagatta Stadion

VISSZAVÁGÓ – AUGUSZTUS 1., CSÜTÖRTÖK
18.30: Debreceni VSC–Torino FC (olasz) – élőben az NSO-n!
Debrecen, Nagyerdei Stadion

A Corriere Torino értesülése szerint 6000 néző lehet a meccsen
A Corriere Torino értesülése szerint 6000 néző lehet a meccsen

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik