El: változás – ha továbbjut a DVSC, nem Torinóban játszik

Vágólapra másolva!
2019.07.12. 10:23
null
A DVSC a Giuseppe Moccagatta stadionban lép pályára a Torino ellen, ha továbbjut (Fotó: Twitter)
Amennyiben a Debrecen továbbjut a Kukësi elleni párharcból a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörébe, akkor nem Torinóban lép pályára – írja a DVSC a hivatalos honlapján.

 

Mivel a Torinónál nem számoltak az El-indulással – mint ismert, a gárda a Milan kizárása miatt játszhat a sorozatban, mivel a Roma felkerült a csoportkörbe –, így július 25-ére, a találkozó időpontjára már programot szerveztek a Torino stadionjába, amit viszont nem tudtak visszamondani.

Így ha a Debrecen bejutna az Európa-liga következő selejtezőkörébe, akkor az olaszországi összecsapásra nagy valószínűséggel a Torinótól mintegy 90 kilométerre lévő Alessandriában kerülne sor, a 8 ezer férőhelyes (igaz, jelenleg csak 4 ezer embert engednek be) Giuseppe Moccagatta stadionban, amit jelenleg az Alessandria FC, valamint a Juventus U23-as csapata használ.

A DVSC a honlapján hozzáteszi, hogy a Torino kérvényt nyújtott be az UEFA-nak, hogy cserélje fel a pályaválasztói jogot a párharcban, a szövetség azonban ezt elutasította.

A Debrecen az El első selejtezőkörében az odavágón 3–0-ra legyőzte az albán Kukësit.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. KÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
DEBRECENI VSC–KUKËSI (albán) 3–0 (0–0)
Debrecen,
Nagyerdei Stadion, 10 250 néző. Vezette: Gishamer (osztrák)
DVSC: Nagy S. – Kusnyír (Kinyik, 89.), Szatmári Cs., Pávkovics, Ferenczi J. – Szécsi M., Haris, Tőzsér, Varga K. – Takács T. (Garba, 52.), Trujics (Csősz, 88.). Vezetőedző: Herczeg András
Kukësi: Frashëri – Kitanovszki, Cuculi, Teqja, Rrumbullaku – Limaj, Ethemi (Cyrbja, 71.), Musolli, Rroca (Musta, 76.) – Shkurtaj, Rama. Vezetőedző: Ernest Gjoka
Gólszerző: Garba (54.), Varga K. (77., 83.)

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

VISSZAVÁGÓ – JÚLIUS 18., CSÜTÖRTÖK
20.00: Kukësi (albán)–DEBRECENI VSC (magyar)

Elbasan, Elbasan Arena

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik