El: Eden Hazard nélkül jött a Chelsea – a 19 fős keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 08:33
null
A Chelsea érkezését nagy érdeklődés övezte (Fotó: Dömötör Csaba)
A Chelsea szerda délután 19 fős kerettel érkezett meg Budapestre a Vidi FC elleni Európa-liga-mérkőzésre. A keretből mások mellett hiányzik a vb-bronzérmes belga Eden Hazard is.

 

Szerda délelőtt még Londonban edzett az angol csapat, a késő délutáni órákban érkezett meg Budapestre 19 fős kerettel – olvasható a Mol Vidi FC hivatalos honlapján, a vidi.hu-n.

A beszámolóból kiderül, hogy nem utazott Magyarországra a londoniak első számú kapusa, a spanyol Kepa, valamint honfitársa, Cesar Azpilicueta sem. Hiányzik a francia világbajnok N'Golo Kanté (érdekes, hogy a Chelsea honlapján megjelent tudósításban őt nem emelik ki a hiányzók közül, de a névsorban nincs ott a neve), a vb-ezüstérmes horvát Mateo Kovacic, továbbá a csapat talán legnagyobb sztárjának számító, vb-bronzérmes belga Eden Hazard, az angol válogatott Gary Cahill és a nigériai válogatott Victor Moses sem tartott a Chelsea-vel Budapestre. Viszont a keret tagja a spanyol Cesc Fabregas és Pedro, valamint a francia Olivier Giroud, tehát így is érkezett három világbajnok Budapestre.

A mérkőzés 18.55 órakor kezdődik a Groupama Arénában. Amennyiben a Vidi az El csoportkörének hatodik játéknapján több pontot szerez a már biztosan csoportelső Chelsea ellen, mint amennyit a BATE szerez a PAOK vendégeként, akkor továbbjut csoportból.

Íme a Chelsea 19 fős utazó kerete, a londoni klub hivatalos tájékoztatása szerint:

Kapusok: Willy Caballero, Marcin Bulka, Jamie Cumming
Mezőnyjátékosok: Davide Zappacosta, Ethan Ampadu, Andreas Christensen, David Luiz, Emerson, Marcos Alonso, Cesc Fabregas, Jorginho, Ruben Loftus-Cheek, Ross Barkley, George McEachran, Willian, Pedro, Callum Hudson-Odoi, Álvaro Morata, Olivier Giroud

 

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ,

L-CSOPORT
DECEMBER 13., CSÜTÖRTÖK
18.55
Vidi FC–Chelsea (angol) (Tv:Sport1)
18.55:
PAOK (görög)–BATE Boriszov (fehérorosz) (Tv: Digi Sport1)

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea55

10–1+915
2. BATE Boriszov52
3 6–8–2 6
3. VIDI FC52
3 3–5–2 6
4. PAOK51
4 4–9–5 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik