El: Csodaszámba menne, ha továbbjutnánk - Hecking

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 06:34
Hazai pályán 4–1-es vereséget szenvedett a Wolfsburg a Napoli elleni Európa-liga-negyeddöntő első mérkőzésén, Dieter Hecking, a németek vezetőedzője szerint csodára lesz szükség a továbbjutáshoz a csütörtöki visszavágón.

„Nem vesztettük el minden reményünket, de jobb is lehetne a szituáció. Csodaszámba menne, ha továbbjutnánk – mondta Hecking a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. – Rendkívül nehéz feladat előtt állunk, de ki gondolta volna, hogy a Bayern München már az első félidőben öt-nullára vezet majd a Porto ellen? A labdarúgásban a legnagyobb őrültségek is megtörténhetnek.”Hecking a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. – Rendkívül nehéz feladat előtt állunk, de ki gondolta volna, hogy a Bayern München már az első félidőben öt-nullára vezet majd a Porto ellen? A labdarúgásban a legnagyobb őrültségek is megtörténhetnek.”

A Wolfsburg több kulcsjátékosát is nélkülözi a Napoli elleni visszavágón, Hecking Kevin De Bruyne-re, André Schürrlére és Vieirinhára sem számíthat csütörtökön.

„Nem éppen kedvező előjelekkel érkeztünk Nápolyba, de meg akarjuk mutatni az igazi arcunkat. Védekezésben és támadásban is a maximumra lesz szükség, ha győzni akarunk. Kilencven percen keresztül kiválóan kell teljesítenünk – folytatta a Wolfsburg vezetőedzője. – Fogalmam sincs, hogy hol találhatnánk réseket a Napoli játékában, az olaszoknak nincsenek gyengeségeik. Az előző körben az Inter ellen nem volt könnyű dolgunk, a nápolyiak azonban több hellyel megelőzik a milánóiakat a bajnokságban, és összességében sokkal nagyobb erőt képviselnek.”

Heckinget a De Bruyne-nel kapcsolatos átigazolási pletykákról is kérdezték.

„A Bayern nyugodtan megkeresheti Kevint, de a Wolfsburgnál minden feltétel adott ahhoz, hogy tovább fejlődjön – idézi a német szakembert a Bild. – Rájön majd, hogy mennyire jó lesz, ha a klubunk mezében pályára léphet a Bajnokok Ligája következő szezonjában, és megmutatja, hogy a legmagasabb szinten is képes kiválóan teljesíteni.”

EURÓPA-LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
21.05: Zenit–Sevilla (Tv: Story4)
Az első mérkőzésen: 1–2
21.05: Dnyipro–FC Bruges (Tv: DIGI Sport2)
Az első mérkőzésen: 0–0
21.05: Fiorentina–Dinamo Kijev (Tv: DIGI Sport1)
Az első mérkőzésen: 1–1
21.05: Napoli–Wolfsburg
Az első mérkőzésen: 4–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik