El: a svájciak a DVSC helyett a csoportkörrel foglalkoznak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 17:50
A svájci lapok a Young Boys 3–1-re megnyert első meccsét követően nem veszik túl komolyan a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevát, inkább a folytatás érdekli őket.

Mint ismert, a DVSC-Teva labdarúgócsapata a svájci Young Boys otthonában lépett pályára az Európa-liga-selejtező rájátszásának első felvonásán, és gyengén védekezve 3–1-es vereséget szenvedett, így nehéz helyzetbe hozva magát a csütörtöki visszavágóra. Mint ismert, a DVSC-Teva labdarúgócsapata a svájci Young Boys otthonában lépett pályára az Európa-liga-selejtező rájátszásának első felvonásán, és gyengén védekezve 3–1-es vereséget szenvedett, így nehéz helyzetbe hozva magát a csütörtöki visszavágóra.

A svájciak is tudják, jóval esélyesebbek a továbbjutásra, így például a bernerzeitung.ch a DVSC-vel csak egy fél bekezdés erejéig foglalkozik, utána áttér arra, mennyit is keres majd az El-főtáblával a Young Boys, és hogy milyen ellenfelek várhatnak a sárga-feketékre a csoportkörben.

A svájciak örülnének pár izgalmas meccsnek és erős ellenfélnek, példaként felhozzák, hogy 2012-ben a Liverpoollal, az Anzsival és az Udinesével futottak össze. Neves csapatokkal most is találkozhatnak a svájciak, de akár egy „unalmas”, nem ennyire nézővonzó kvartettbe is kerülhetnek.

Persze mi reméljük, hogy ehhez még a debrecenieknek is lesz egy-két szavuk...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik