nemzetisport.hu 2018.09.20 21:32 Frissítve: 2018.09.21 07:03

El: A három legeredményesebb játékosomból kettő hiányzott – Nikolics

A Vidi FC–BATE Boriszov (0–2) El-csoportmeccs után Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője a kihagyott helyzetekről és a hiányzó kulcsemberekről beszélt a vereség okait megemlítve.

 

 

„Gratulálok ellenfelünknek a három ponthoz. Nyilván csalódott vagyok az eredmény miatt. Természetesen bele lehetne menni, hogy több helyzetünk volt, hogy megvoltak a lehetőségek, de a futballban az eredmény mindennél többet mond. A kapu előtt nem voltunk elég élesek. Ebben a szezonban Huszti Szabolcs, Danko Lazovics és Loic Nego volt a csapat három legeredményesebb játékosa, ketten közülük hiányoztak, problémánk volt a gólszerzéssel” – fogalmazott a szakember, aki köszönetet mondott a szurkolóknak, hogy ilyen nagy számban biztatták a csapatot.

 
„Lazovics döntését tiszteletben kell tartani, a Vidi ugyanazt játszotta”

A Nemzeti Sport kérdésére, hogy ennyivel jobb csapat-e a BATE, úgy válaszolt, 2–0-s vereség után nem lenne korrekt, ha arról beszélne, mekkora a valós különbség a két csapat között, de úgy véli,a Vidi nem rosszabb csapat, mint a BATE.

„Mi nemcsak részt venni szeretnénk a sorozatban, hanem jó versenyzőként megmérettetni, de reálisan kell nézni a helyzetet, sokat számít, hogy évekig nem szerepelt a csapat ilyen szinten, és most rutintalannak bizonyultunk, mert kihagytuk a helyzeteinket” – mondta Nikolics.

Az NSO kérdésére, mennyire érzi versenyképesnek a keretet, azok után, hogy több játékos is ma játszott szinte először a Vidiben, úgy válaszolt, hogy az újaknak még valóban időre van szükségük, nincsenek még a legjobb állapotban, ezzel meg kell küzdeni. Sztefan Scsepoviccsal kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy az ő esete nem minőségi kérdés, a csatár tudja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy újra játszhasson.

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
L-CSOPORT
Vidi FC (magyar)–BATE Boriszov (fehérorosz) 0–2
Budapest, Üllői út, 14 726 néző. Vezette: Kristoffersen (dán)
Vidi FC: Tujvel – Fiola (Hodzic, 64.), Juhász R., Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, Nikolov (Berecz, 78.) – Kovács I., M. Scsepovics, Milanov (Hangya, 76.). Vezetőedző: Marko Nikolics
BATE: Scserbickij – Poljakov, Milunovics, Filipenko, Filipovics – Ivanics (Gorgyejcsuk, 67.), D. Baga, Jablonszkij, Dragun, Sztaszevics (Vologyko, 88.) – Touminen (Szkavis, 65.). Vezetőedző: Alekszej Baga
Gólszerző: Tuominen (27.), Filipenko (85.)
Kiállítva: Filipovics (94.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, STATISZTIKÁK, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN

PAOK (görög)–Chelsea (angol) 0–1 (Willian 7.)
Szaloniki,
Tumba. Vezette: Undiano Mallenco (spanyol)

2019.12.05 22:17:13

Európa-liga THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Legutóbb 2004-ben élte meg magyar együttes a tavaszt.

2019.11.29 21:05:03

Európa-liga PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Ahogy tavaly a Vidinek, most a Fradinak is őszintén skandálhatták a lefújás után a drukkerek: »Szép volt, fiúk!«. Még ha győzni nem is sikerült.

2019.11.29 12:27:11

Európa-liga PÓR KÁROLY

Ígéretek helyett eredmények, „piró” helyett „koreó”, huligánok helyett fogyasztók, fütty helyett taps.

2019.11.28 21:56:56

Európa-liga MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak van esélye a továbbjutásra. Idegenben, Bulgáriában, a Ludogorec ellen játszva.

2019.11.28 20:58:38

Európa-liga HARMATH ÁKOS

A Frankfurt több mint ötven év után tudott ismét tétmeccset nyerni Angliában.