FTC: „Nem könnyű edzőváltás után, de így kell folytatni”

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.09.22. 09:18
null
Alekszandar Pesics megszerezte első hazai találatát a Ferencvárosban (Fotó:<a href="http://www.fradi.hu/" target="_blank"> fradi.hu</a>)
Mint ismert, a Ferencváros a szerb Csukaricski ellen aratott 3–1-es győzelemmel rajtolt az Európa-konferencialiga csoportkörében. Az FTC harmadik gólját szerző Alekszandar Pesics szerint nem könnyű egy edzőváltás, de jól játszottak és örül az első hazai góljának.

 

Alekszandar Pesics a találkozót követően a Fradi Médiának elmondta, az edzőváltás sok mindent megváltoztat egy csapat életében.

„Nem könnyű, amikor edzőváltás történik, mert mindenkinek magabiztosnak kell lennie a sok újdonság mellett, egy új edző mindig új dolgokat szeretne látni taktikailag. A játékosok a legjobbjukat akarják nyújtani, néha ez nem sikerül, de most húsz perc után elkezdtünk játszani.” – mondta a 31 éves szerb támadó.

Pesics megemlékezett a hazai pályán szerzett első góljáról is: „Boldog vagyok, hogy megszereztem itthon az első gólomat, és nem volt les, mert eddig amikor ebben a stadionban betaláltam, előtte vagy les volt, vagy szabálytalanság, de most elkezdődött, és ennek örülök.”

„Így kell folytatnunk! Nagyszerű volt a szurkolás. Meglepődtem, amikor megtudtam, hogy közel telt ház lesz, elképesztő volt” – zárta gondolatait a Ferencváros támadója.

 

A találkozóról bővebben itt olvashatnak.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
F-CSOPORT
FERENCVÁROS–FK CSUKARICSKI (szerb) 3–1 (2–1)
Budapest,Groupama Aréna,17 589néző.Vezette:Guillermo Cuadra (Guadalupe Porras Ayuso, Alejandro Estévez Iglesias) – spanyolok
Gólszerző:Varga B. (44. – 11-esből), Owusu (45+6.), Pesics (79.), ill. D. Ivanovics (26.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik