El: a Cseliké a montenegrói negatív rekord

Vágólapra másolva!
2013.07.12. 09:28
A montenegrói internetes sajtó egyelőre nem foglalkozik túl nagy terjedelemben a tegnapi magyar–montenegrói párharcokkal, ám a Cselik Niksics Honvéd elleni veresége kapcsán kiemeli, hogy megdőlt az eddigi negatív rekord, 13 gólt nemzetközi kupapárharc során eddig egyetlen montenegrói csapat sem kapott.

A Mladoszt–Videoton mérkőzés kapcsán azt emelik ki a montenegrói források, hogy a podgoricai csapat egyszerűen jobban akarta a győzelmet, mint a fehérvári együttes, és ennek meg is lett az eredménye. Mladoszt–Videoton mérkőzés kapcsán azt emelik ki a montenegrói források, hogy a podgoricai csapat egyszerűen jobban akarta a győzelmet, mint a fehérvári együttes, és ennek meg is lett az eredménye.

A másik párharc, a Honvéd–Cselik Niksics csata kapcsán a pobejda.me megjegyzi, az összesítésben 13–1-es vereség új negatív montenegrói rekord (a korábbi „csúcstartó” a Mogren volt 12 góllal). A forrás hozzáteszi, még a kilencgólos különbség is reális volt a tegnapi meccsen, ugyanis a Cselik egyszer sem tudta veszélyeztetni a Honvéd kapuját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik