El: Czvitkovics és Juhász a helyszínről szurkol a Vidinek

Vágólapra másolva!
2012.08.08. 17:29
Czvitkovics Péter a belga élvonalbeli Kortrijk futballistája, úgyhogy remekül ismeri a Videoton csütörtöki Európa-liga-ellenfelét, a szintén belga KAA Gent labdarúgócsapatát. A magyar légiós Juhász Roland társaságában a helyszínen szurkol majd a fehérváriak sikeréért.

„A Gent kitűnő csapat, sosem adja fel, ráadásul hazai pályán kifejezetten veszélyes. Tévében néztem az első mérkőzést, és azt kell mondanom, hogy Paulo Sousa vezetőedző remekül megszervezte a Videoton védelmét, végig nagyon fegyelmezetten játszott. Ha sikerül hasonlóan zártan védekezni Gentben is, akkor kiharcolhatja a fehérvári csapat a továbbjutást. Azt tudni kell, hogy főleg hazai pályán nagyon offenzív futballt játszik a Gent. Biztos vagyok benne, hogy egyből a középkezdés után neki fog esni a Vidinek, és nagy nyomás alá helyezi a fehérvári kaput" – nyilatkozta a Belgiumban légióskodó Czvitkovics Péter a vidi.hu oldalának.vidi.hu oldalának.

„Ahogy az első meccsen, a visszavágón is arra lehet számítani, hogy a széleken fognak támadni, és onnan jönnek majd kapu elé a veszélyes beadások. Azt azonban ne felejtsük el, hogy garantáltan telt ház előtt fognak játszani a csapatok, igaz, Gentben azért nincs olyan félelmetes atmoszféra, mint a Standard otthonában, de azért tizenkétezer néző így is jó hangulatot tud teremteni. Juhász Roland barátommal mi is ott leszünk, és szurkolunk azért, hogy a Vidi kiharcolja a továbbjutást" – tette hozzá a válogatott középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik