Videoton: Nem történt meg a tervezett minőségi előrelépés - Mezey

Vágólapra másolva!
2010.07.22. 10:45
A Videoton vezetőedzője, Mezey György csapata mai Maribor elleni El-selejtezője előtt a fehérvári klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elismerte, nem történt meg csapatánál az a minőségi előrelépés, amit tervezett, ezért a múlt heti meccshez képest nem is vár átütő erejű változást a Videoton játékában.  
„Nagy várakozással tekintek a mérkőzés elé, de mélyreható változásokat nem várok. Végül is a csapatban nem történt olyan mértékű személyi, vagy szerkezeti változás, amely átütő erejű változásokat hozott volna" – kezdte a mai mérkőzéssel kapcsolatos nyilatkozatát Mezey György.

„Tudomásul veszem, hogy ezt az őszt végig kell majd lavíroznunk, mert minden erőfeszítés ellenére, az a minőségi lépés, amelyet terveztem és amely a nemzetközi bemutatkozás stabil eredményét hozta volna, nem történt meg. Azt látom, hogy masszívabb és erősebb lett a csapatunk, de még egy kis lépés kellett volna az egyértelműen pozitív nemzetközi szerepléshez. Túljuthatunk persze a Mariboron, de azért az meglep, hogy sokan szinte átnéznek rajta, pedig ez egy erős, nemzetközi szinten tapasztalt gárda, amely minden évben indul valamelyik kupában" – mondta a szakember a vidi.hu-nak.

„A győri meccsen – a pálya idegensége miatt – hiányzott az a magabiztosság a csapatunkból, amelyik nélkülözhetetlen a játék uralásához. Ma este viszont gólt, gólokat kell lőnünk, nincs mese!" – tette hozzá a szakember.

A mérkőzés kapcsán a Goran Vujoviccsal készített interjút itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik