A Fradi meccsével is versenybe szállhatsz a Tippmix nyereményjátékának 10 milliós fődíjáért!

Vágólapra másolva!
2024.02.21. 18:45
A Ferencváros hazai pályán dolgozná le egygólos hátrányát (Fotó: Szabó Miklós)
Csütörtökön jön az FTC EKL-visszavágója, amelynek bizonyos történéseire kötéstiltás nélkül is fogadhatsz a Tippmixen. A legalább 3 000 forintos téttel és legalább 3-as kötésben megjátszott Tippmix-szelvényekkel a heti sorsoláson lehet milliós nyereményt elérni, a minimum 10 ezer forinttal megjátszott tippsorok tulajdonosainak pedig a fődíjra is van esélyük. A Játékoskártyások dupla eséllyel szállnak harcba, és ráadás autónyeremény is várhat rájuk! (x)

Már a második hetében jár a Tippmix nyereményjátéka, amely szakasz egészen vasárnapig tart, majd ezt még egy utolsó heti szakasz követi március 3-ig: minden héten azok között, akik az adott héten legalább 3 ezer forintos téttel fogadtak legalább 3-as kötésben a Tippmixen, heti egy darab 1 millió forintos és öt darab 500 ezer forintos pénznyeremény kerül kisorsolásra. Azok a fogadók pedig, akik legalább 10 ezer forintos fogadással teljesítik a feltételeket valamelyik szakaszban, a heti sorsolás mellett a főnyeremény miatt is izgulhatnak, ami 10 millió forint! Sőt, a szelvényüket Játékoskártyával megjátszó fogadók dupla eséllyel nyerhetnek, és ha a főnyeremény kisorsolt nyertese Játékoskártyával játszott, a 10 millió forint mellett egy Audi Q2 személyautóval is gazdagabb lesz!

Fontos információ, hogy az e-sportra megtett fogadások is részei a nyereményjátéknak, viszont a V-sport-, V-sport Pro- és Tippmixpro-fogadásokkal nem lehet teljesíteni a feltételeket.

SZAKASZNYEREMÉNY
2. szakasz: 2024.02.19. – 02.25.5 db, egyenként 500.000 Ft és 1 db 1 millió Ft értékű pénznyeremény
3. szakasz: 2024.02.26. – 03.03.5 db, egyenként 500.000 Ft és 1 db 1 millió Ft értékű pénznyeremény
Főnyeremény: 2024.02.12. – 03.03.10.000.000 Ft értékű pénznyeremény Ráadás főnyeremény Játékoskártyával: Audi Q2 személyautó

A sorsolásban való részvételhez tehát legalább 3-as kötésben kell fogadást leadni, amely feltételt az FTC – Olympiakosz EKL-visszavágó és akár egy másik nemzetközi klubpárharc kombinálásával is teljesíteni lehet, miután a szögletekre vonatkozó lehetőségek kötéstiltás nélkül fogadhatóak a mérkőzés egy egyéb piacával. Az egy héttel korábbi odavágón a magyar bajnok 1–0-s vereséget szenvedett az Olympiakosz otthonában, így Dejan Stankovic együttesének csütörtökön csak a győzelemmel van esélye a továbbjutás kiharcolására. A Fradi a csoportkörben veretlen maradt otthon, a Cukaricki ellen 3–1-re nyert, a Genket és a Fiorentinát fogadva pedig 1-1-es döntetlent ért el. Az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” piacon megtippelhető, hogy a rendes játékidőben melyik csapat kerekedik felül, illetve emellett lesz-e gólváltás.

FTC–Olympiakosz 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

SZAVAZÁS

FTC–Olympiakosz – 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A párharc első meccsén tucatnyi szögletet végeztek el a csapatok, ebből az Olympiakosz játékosai nyolcszor, a Fradi futballistái négyszer jutottak sarokrúgáshoz. A Tippmixen arra is lehet tippelni, hogy a budapesti mérkőzésen is eléri-e a szögletek száma a 12-őt, vagy akár az is megfogadható, hogy ezúttal melyik csapat végez el több szögletet.

FTC–Olympiakosz – Szögletek száma

SZAVAZÁS

FTC–Olympiakosz – Szögletek száma

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A csütörtöki napon a magyar bajnoki címvédő mérkőzése mellett több izgalmasnak ígérkező párharcot is rendeznek az El-ben, illetve az Ekl-ben: Sallai Roland csapata, a Freiburg a Lens ellen 0–0-ra végzett az odavágón az Európa Ligában, de a legutóbbi EL-döntős Romának is hazai pályán kellene kivívnia a továbbjutást a Feyenoord ellen az idegenbeli 1–1 után, a Marseille pedig edzőváltást követően fogadja a Sahtar Donecket. Az EKL-nyolcaddöntők várhatóan egyik legizgalmasabb párharcát Norvégiában rendezik, ahol a Bodö/Glimt az Ajax ellen lép pályára a hollandiai 2–2-t követően.

Roma–Feyenoord – Ki jut tovább?

SZAVAZÁS

Roma–Feyenoord – Ki jut tovább?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik