Videó: Biles vs. Musztafina – itt a tökéletes tornász Mortal Kombat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.27. 11:16
A Mortal Kombat verekedős játéknak elkészítették már néhány „adaptációját” más sportokra, ám a torna eddig kivétel volt – nos, most már nem az: a dohai világbajnokság előtt kiadott videóban „összecsapnak” a sportág nagyjai.

A „párharc” két résztvevője a jelenkor legjobb tornásznője, a négyszeres olimpiai bajnok és tízszeres világbajnok amerikai Simone Biles, valamint a kétszeres olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok orosz Alija Musztafina. Sőt, egy segítségkérés után még a hollandok ötkarikás bajnoka, Sanne Wevers is felbukkan.

A két „főszereplő” egyébként igencsak kemény időszak után versenyez Dohában: Alija Musztafina másfél éves kislányát hagyta otthon a világbajnokság idejére (áprilisban tért vissza a szülése után), míg Simone Biles a verseny előtti éjszaka egy részét egy helyi klinikán töltötte vesekövei miatt, de ennek ellenére a szerekhez lép.

A Mortal Kombat-videó arra is jó, hogy a tornarajongók elszórakoztassák magukat a verseny alatt, hiszen a dohai selejtezőkről nincs közvetítés, az élő pontszámkövetés is rendre összeomlik, ráadásul a lelátón is alig-alig vannak nézők. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a talajra folyamatosan panaszkodnak a küldöttségek (túl kemény), lólengésben meg „megbokrosodott a szer”, és a férfi selejtezőkön szinte irreálisan alacsony volt emiatt a pontszámátlag, akkor elmondhatjuk, hogy eddig nem alakul minden a legjobban...

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfiválogatott a 20. helyen végzett a csapatversenyben, így jogot szerzett az indulásra a 2019-es olimpiai kvalifikációs világbajnokságra, melyet a németországi Stuttgartban rendeznek meg. A férfi szerenkénti döntőkbe nem jutott be magyar tornász. A női csapatverseny kvalifikációját szombaton és vasárnap bonyolítják le, a világbajnokság november 3-ig tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik