UFC: magyar hölgy a szervezet valóságshow-jában

Vágólapra másolva!
2017.08.06. 13:14
null
A Sport Tv a honlapján osztotta meg, hogy Fábián Melinda is szerepelhet az Ultimate Fighterben (Forrás: <a href="http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/08/06/ufc_fabianmelinda">sport1tv.hu</a>)
Nem kis meglepetést hozott a világ első számú MMA szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező UFC bejelentése, melyben nyilvánosságra került a szervezet „valóságshow-ja”, az Ultimate Fighter nevezési listája. A női légsúly első bajnoki övéért kiírt sorozatban ugyanis helyet kapott a magyar Fábián Melinda is – számolt be a hírről a Sport Tv honlapja.

 

A hajnali mexikói UFC-gála alatt jelentették be az Ultimate Fighter 26. évadának résztvevőit. A sorozat a szervezet új női szakágát, a légsúlyt lesz hivatott felvezetni. Két edzőként Justin Gaethje-t és Eddie Alvarezt nevezték meg.

A keretben több ismert név mellett a magyarFábián Melindais helyet kapott, aki eddigi MMA-s karrierje során 4–3–1-es mérleget tudott felmutatni – írja a sport1tv.hu.

A legismertebb név az Invictánál bajnoki övet szerző, majd azt kétszer is megvédőBarb Honchak, aki azonban a legutóbbi két és fél évben egyszer sem lépett az oktagonba. Rajta kívülRoxanne Modafferitismerhetik a szurkolók, aki az Ultimate Fighter 18. szezonjában is szerepelt.

Ami biztató lehetFábián Melindaszámára, hogy mivel új súlycsoportról van szó, komoly esély mutatkozik arra, hogy a résztvevők nagy része UFC-s szerződéssel távozhat a sorozat végén.

Az Ultimate Fighter 26. szezonja szeptember elején debütál a Sport Tv-n.

A teljes keret: Ariel Beck (4–4), DeAnna Bennett (8–3), Shana Dobson (2–1), Sijara Eubanks (2–2),Fábián Melinda(4–3–1), Karin Gevorgjan (3–2), Barb Honchak (10–2), Christina Marks (8–8), Roxanne Modafferi (21–13), Nicco Montano (3–2), Lauren Murphy (9–3), Rachael Ostovich (3–3), Gillian Robertson (3–2), Maia Stevenson (6–4), Montana Stewart (7–4), Emily Whitmire (2–1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik