NS: „Szégyelljék magukat a Vasas-játékosok!”; Laugét lenyűgözi a Veszprém – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.06. 22:34
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

A Vasas legendái kíméletlenek a maiakkal: szerintük a játékosok igenis szégyelljék magukat a teljesítményük miatt. Mindemellett változatlanul téma a Fáy utcában Michael Oenning jövője, és Mészöly Géza mellett már Bernd Storckról is beszélnek…
A Vasas legendái kíméletlenek a maiakkal: szerintük a játékosok igenis szégyelljék magukat a teljesítményük miatt.
Mindemellett változatlanul téma a Fáy utcában Michael Oenning jövője, és Mészöly Géza mellett már Bernd Storckról is beszélnek…

Botka Endre lelkileg felkészült arra, hogy a Honvédből a Fradiba kerül, de arra azért nem számított, hogy lesz, aki elégeti a mezét… A Thomas Dollnál alapemberré váló szélső hátvéddel Vajda György beszélgetett.

Rasmus Lauge egyelőre még csak a final fourban találkozna a Veszprémmel. Simon Józsefnek a jövő nyáron a Bakonyba költöző flensburgi dán irányító azt is elmondta, hogy mindig is lenyűgözte a veszprémi csarnok hangulata.

Oláh Bence majdnem olimpiai bajnok lett, már amennyiben ő volt a férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tartalékja Pjongcsangban. Ezzel együtt reálisan látja az erőviszonyokat, és szívből örül Liu Shaolin Sándorék sikerének. Kovács Erika interjúja.

Ha pedig szerda, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik