Mikrofonpróba – két olimpikonunk a rádióban tűnt fel

Vágólapra másolva!
2018.03.03. 08:41
null
Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti majd a hallgatókat
Aki reggelente Bárdosi Sándor és Növényi Norbert kellemesen mély hangjára ébredne, március elsejétől megteheti minden hétköznap.

 

Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti a hallgatókat minden hétköznap a Sláger FM-en. A két olimpikonból eddig keddenként kaphattak ízelítőt a hallgatók, majd március elseje óta állandó műsorvezetőként csatlakoztak a stábhoz. Mivel régóta jó barátok, sőt Bárdosi gyerekkori példaképe volt Növényi, a közös hang megtalálása könnyen ment nekik – amúgy mindenkinek ajánljuk figyelmébe kettejük Kész átverés-epizódját, amelyet ide kattintva nézhetnek meg.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően. A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok párbajtőröző, Horváth Mariann az Eurosport szakkommentátoraként dolgozik, értő tolmácsolását több mint egy évtizede hallgathatják a csatorna nézői. A több mint tízszeres magyar bajnok tornász, Csisztu Zsuzsa televíziókban és rádiókban is dolgozott szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként egyaránt.

Az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István visszavonulását követően szintén a médiát választotta, tévében és rádióban is volt műsorvezető, tudósított olimpiáról, jelenleg az M4 Sportot erősíti. A ralibajnokságot nyerő „borulóművész”, Kőváry Barna hű maradt sportágához, tévében és rádióban egyaránt autós műsorok készítésében vállalt szerepet. Mostanában a Digi Sporton látható szintén egy tematikus magazin házigazdájaként. A korábbi magasugróbajnok Fazekas Erzsébet a Sport Televízió műsorvezető-riportere.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően
A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik