HIRDETÉS
HIRDETÉS
LAKNER GÁBOR 2018.03.03 08:41 Frissítve: 2018.03.03 08:48

Mikrofonpróba – két olimpikonunk a rádióban tűnt fel

Aki reggelente Bárdosi Sándor és Növényi Norbert kellemesen mély hangjára ébredne, március elsejétől megteheti minden hétköznap.

HIRDETÉS
Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti majd a hallgatókat

 

Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti a hallgatókat minden hétköznap a Sláger FM-en. A két olimpikonból eddig keddenként kaphattak ízelítőt a hallgatók, majd március elseje óta állandó műsorvezetőként csatlakoztak a stábhoz. Mivel régóta jó barátok, sőt Bárdosi gyerekkori példaképe volt Növényi, a közös hang megtalálása könnyen ment nekik – amúgy mindenkinek ajánljuk figyelmébe kettejük Kész átverés-epizódját, amelyet ide kattintva nézhetnek meg.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően. A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok párbajtőröző, Horváth Mariann az Eurosport szakkommentátoraként dolgozik, értő tolmácsolását több mint egy évtizede hallgathatják a csatorna nézői. A több mint tízszeres magyar bajnok tornász, Csisztu Zsuzsa televíziókban és rádiókban is dolgozott szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként egyaránt.

Az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István visszavonulását követően szintén a médiát választotta, tévében és rádióban is volt műsorvezető, tudósított olimpiáról, jelenleg az M4 Sportot erősíti. A ralibajnokságot nyerő „borulóművész”, Kőváry Barna hű maradt sportágához, tévében és rádióban egyaránt autós műsorok készítésében vállalt szerepet. Mostanában a Digi Sporton látható szintén egy tematikus magazin házigazdájaként. A korábbi magasugróbajnok Fazekas Erzsébet a Sport Televízió műsorvezető-riportere.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően
HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2017.07.20 19:49:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

KÉNYELEM. Alkalmasak minden lépcső akadálymentesítésére, családi házba, közintézményekbe is. (x)

2018.06.13 15:40:06

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Utazzon vonattal, kényelmesen, dugók nélkül a Balatonra!

2018.06.12 13:24:28

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.06.09 23:23:34

Egyéb egyéni VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL Van, amikor hangtalanul üvöltesz a fájdalomtól, amikor az éles kövek átnyomják a cipőd talpát, és próbálják lemorzsolni a lábadról előbb a bőrt, idővel pedig már a húst is, és mégsem tudsz megállni, mert a lejtő mindig a cél felé vezető utat jelenti.

2018.06.05 11:20:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS