HIRDETÉS
HIRDETÉS
LAKNER GÁBOR 2018.03.03 08:41 Frissítve: 2018.03.03 08:48

Mikrofonpróba – két olimpikonunk a rádióban tűnt fel

Aki reggelente Bárdosi Sándor és Növényi Norbert kellemesen mély hangjára ébredne, március elsejétől megteheti minden hétköznap.

HIRDETÉS
Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti majd a hallgatókat

 

Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti a hallgatókat minden hétköznap a Sláger FM-en. A két olimpikonból eddig keddenként kaphattak ízelítőt a hallgatók, majd március elseje óta állandó műsorvezetőként csatlakoztak a stábhoz. Mivel régóta jó barátok, sőt Bárdosi gyerekkori példaképe volt Növényi, a közös hang megtalálása könnyen ment nekik – amúgy mindenkinek ajánljuk figyelmébe kettejük Kész átverés-epizódját, amelyet ide kattintva nézhetnek meg.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően. A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok párbajtőröző, Horváth Mariann az Eurosport szakkommentátoraként dolgozik, értő tolmácsolását több mint egy évtizede hallgathatják a csatorna nézői. A több mint tízszeres magyar bajnok tornász, Csisztu Zsuzsa televíziókban és rádiókban is dolgozott szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként egyaránt.

Az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István visszavonulását követően szintén a médiát választotta, tévében és rádióban is volt műsorvezető, tudósított olimpiáról, jelenleg az M4 Sportot erősíti. A ralibajnokságot nyerő „borulóművész”, Kőváry Barna hű maradt sportágához, tévében és rádióban egyaránt autós műsorok készítésében vállalt szerepet. Mostanában a Digi Sporton látható szintén egy tematikus magazin házigazdájaként. A korábbi magasugróbajnok Fazekas Erzsébet a Sport Televízió műsorvezető-riportere.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.25 18:04:31

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Szeptember közepétől bővült műsorstruktúrával várják a hallgatókat.

2018.09.24 11:12:08

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

Szalay-Bobrovniczky Alexandra fontosnak tartja, hogy Budapest a 2019-es évre elnyerte az Európa sportfővárosa címet.

2017.07.20 19:49:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

KÉNYELEM. Alkalmasak minden lépcső akadálymentesítésére, családi házba, közintézményekbe is. (x)

2018.09.21 23:38:47

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A siker pedig – legyen az gól, kosár vagy egyszerűen csak egy könnyen teljesített hegyi túra – még fogékonyabbá tesz a más diadalának históriája iránt, mintát, tapasztalatot jelent, világszemléletet alakít.

2018.09.20 21:58:27

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS