LAKNER GÁBOR 2018.03.03 08:41 Frissítve: 2018.03.03 08:48

Mikrofonpróba – két olimpikonunk a rádióban tűnt fel

Aki reggelente Bárdosi Sándor és Növényi Norbert kellemesen mély hangjára ébredne, március elsejétől megteheti minden hétköznap.

Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti majd a hallgatókat

 

Pordán Petra és Abaházi Csaba mellett Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébreszti a hallgatókat minden hétköznap a Sláger FM-en. A két olimpikonból eddig keddenként kaphattak ízelítőt a hallgatók, majd március elseje óta állandó műsorvezetőként csatlakoztak a stábhoz. Mivel régóta jó barátok, sőt Bárdosi gyerekkori példaképe volt Növényi, a közös hang megtalálása könnyen ment nekik – amúgy mindenkinek ajánljuk figyelmébe kettejük Kész átverés-epizódját, amelyet ide kattintva nézhetnek meg.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően. A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok párbajtőröző, Horváth Mariann az Eurosport szakkommentátoraként dolgozik, értő tolmácsolását több mint egy évtizede hallgathatják a csatorna nézői. A több mint tízszeres magyar bajnok tornász, Csisztu Zsuzsa televíziókban és rádiókban is dolgozott szerkesztőként, riporterként és műsorvezetőként egyaránt.

Az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács Kokó István visszavonulását követően szintén a médiát választotta, tévében és rádióban is volt műsorvezető, tudósított olimpiáról, jelenleg az M4 Sportot erősíti. A ralibajnokságot nyerő „borulóművész”, Kőváry Barna hű maradt sportágához, tévében és rádióban egyaránt autós műsorok készítésében vállalt szerepet. Mostanában a Digi Sporton látható szintén egy tematikus magazin házigazdájaként. A korábbi magasugróbajnok Fazekas Erzsébet a Sport Televízió műsorvezető-riportere.

A volt birkózók példája nem egyedülálló, korábban több hazai sportoló állt már át a mikrofon másik oldalára pályafutása befejezését követően

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.03.15 23:41:16

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Azt szokták mondani, a történelmi távlathoz legalább ötven-száz év eltelte szükséges, de a statisztikai adatok nem hazudnak, a mieink sporttörténeti sikereket arattak az utóbbi hetekben, hónapokban.

2018.03.11 11:25:18

Egyéb egyéni SZÖVEG: THURY GÁBOR, FOTÓK: DÖMÖTÖR CSABA

„Volt, van bennem egy olyan tulajdonság, hogy ha valamibe belevágok, azt megpróbálom végigvinni. ”

2018.03.07 16:30:29

Egyéb egyéni MTI

Az első teljesen vak hegymászó az amerikai Erik Weihenmayer volt 2001-ben.

2018.03.03 23:26:56

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az sem véletlen, hogy az angol szurkoló a fan vagy a supporter, azaz rajongó, támogató, bezzeg a magyar drukker a német Druck főnévből származik, ami maga a nyomás.

2018.03.03 08:25:24

Egyéb egyéni LAKNER GÁBOR

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Sláger FM-en ébreszti majd a hallgatókat.