Képek: a Fenomén újra Real-mezben, Párizs királya ismét a trónon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.12. 17:25
Sosem telik el úgy hétvége, hogy ne történne valami említésre méltó. Pláne a sport világában. A mögöttünk hagyott néhány napban például az angol futballban olyan történt, ami 1966 óta sosem, de említhetnénk Sandro Wagner kései kivirágzását is. Szalai Ádám 29 éves csapattársa most először volt kezdő a nationalelfben tétmérkőzésen – egyből mesterhármast szerzett.  A Nemzeti Sport Online összeszedte a hétvége legjobb képeit. Íme!

Pénteken Cristiano Ronaldóhoz futott be egy kissrác a Lettország–Portugália vb-selejtezőn. A Real Madrid klasszisa nem zavartatta magát. Cristiano Ronaldóhoz futott be egy kissrác a Lettország–Portugália vb-selejtezőn. A Real Madrid klasszisa nem zavartatta magát.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

A szombat Jelena Ostapenkóval kezdődött. A mindössze húszéves hölgy élete első felnőtt tornagyőzelmét aratta, naná, hogy egyből egy Grand Slam-tornán! Érthetően ért fülig a szája.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Skócia Angliát fogadta világbajnoki selejtezőn. A 70. percben Alex Oxlade-Chamberlain szerzett vezetést, a hajrában Leigh Griffiths előbb a 87., majd a 90. percben vette be szabadrúgásból Joe Hart kapuját. A pillanat, amikor a légy zümmögését is hallani lehetett a Hampden Parkban.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

A 93. percben aztán Harry Kane egyenlített, így 2–2 lett a végeredmény.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

A német válogatottban most először volt kezdő tétmérkőzésen Sandro Wagner, a Hoffenheim 29 éves támadója. Mesterhármassal hálálta meg Joachim Löw bizalmát.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Vasárnap az angol U20-as labdarúgó-válogatott megnyerte a világbajnokságot Dél-Koreában. Az angolok az 1966-os felnőtt világbajnokság óta először diadalmaskodtak férfi labdarúgó-vb-n.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Rafael Nadal megnyerte Roland Garrost. A spanyol Stan Wawrinkát verte meg három szettben a döntőben, így három év után ismét megnyerte a francia nyílt teniszbajnokságot, összességében pedig már tíznél tart. Párizs királya!

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

A Real Madrid legendái a „Szívdobbanás Afrikáért” kezdeményezés keretein belül játszottak mérkőzést az AS Romával. A Fenomén újra hófehér mezben tündökölt a Santiago Bernabéuban.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Lewis Hamilton a Kanadai Nagydíj időmérőjén utolérte Ayrton Sennát a pole pozíciók örökrangsorának második helyén, majd a futamot is megnyerte. A brit lemaradása 12 pont Sebastian Vettel mögött.

(Fotó: AFP)
(Fotó: AFP)

 

Csak a szokásos? Fernando Alonso majdnem be tudta fejezni a versenyt, ám néhány körrel a vége előtt leállt alatta a McLaren-Honda.

(Fotó: express.co.uk)
(Fotó: express.co.uk)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik