Képek: már fél bejárni az óráira a „szupernépszerű” tornászlány

Vágólapra másolva!
2023.08.30. 13:58
null
<a href="https://www.nemzetisport.hu/galeria/olivia-dunne-7155" target="_blank"><strong>GALÉRIÁNK A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! </strong>(Fotó: instagram.com)</a>
Tavaly októberben, nem sokkal a 20. születésnapja után hívtuk fel a figyelmet Olivia Dunne amerikai tornászlányra, aki tavaly a maga 2.4 millió dolláros értékével a legbefolyásosabb női főiskolai sportoló volt az On3 NIL százas listáján, amely többek között a sportteljesítményt és a befolyást is vizsgálta. Azóta számos cikk jelent meg róla a sportsajtóban, most például az, hogy a hatalmas népszerűsége miatt már nem jár be az egyetemi óráira – hívta fel a figyelmet a SPORTbible.

 

Olivia Dunne a Louisiana Állami Egyetem hallgatója és tornásza, a teljesítménye mellett elsősorban a szépségével kerül a középpontba. Ezzel kiválóan is él, megragadja a közösségi média által nyújtott lehetőséget, és az internet sztárjává nőtte ki magát. A TikTokon 7.7 millió követője van, videóin a lájkok száma már meghaladta a 400 milliót, míg az Instagramon 4.3 millió követővel büszkélkedhet.

Tavaly év végén őt választották a legértékesebb női egyetemi sportolónak. „Megpróbálom megtalálni az egyensúlyt az iskola, a közösségi média és a torna között. Mindegyikre különösen odafigyelek” – idéztük tavalyi cikkünkben a fiatal tornászlányt. Az egyensúlytól azonban egyre távolabb van.

Idén januárban például az egyetemének szigorítania kellett a biztonsági intézkedéseken, mert az egyik verseny után a rá váró rajongók tiszteletlenek voltak a többi sportolóval.


Dunne is megnyilvánult, és azt kérte a szurkolóitól, hogy legyenek tisztelettel a többi tornásszal és a közösségükkel.


A napokban az elle.com-nak adott interjújában arról beszélt, hogy most már a tanulására negatív hatással van a népszerűsége, hiszen biztonsági okokból már nem látogatja az óráit.

„Volt néhány ijesztő pillanat, ezért a lehető legóvatosabb akarok lenni – árulta el. – Nem akarom, hogy az emberek tudják a napi beosztásomat és azt, hogy éppen hol vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik