Erősport: magyar győzelem az erősemberek Nemzetek Ligájában

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.27. 11:59
null
A 31 tonnás kamion húzása is a versenyszámok között volt (Fotó: Prémium Média & Sport Management Zrt.)
A Sebestyén János, Juhász Péter, Kovács Ferenc és Mészáros Dávid összeállítású négyes aranyérmet szerzett az erősemberek sárbogárdi Nemzetek Ligája-versenyén – derül ki a Career Brand Management szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből.

 

Sárbogárdon rendezték az erősemberek Nemzetek Ligájának második kiírását. A négyfős csapatverseny a magyar kvartett győzelmével ért véget, a második hely a cseh-szlovák-magyar vegyes csapaté lett, míg a dobogó harmadik fokára a belgák értek oda.

A hétvégi viadal első napján a magyarok a hollandokkal csatáztak nagyot, akiknek sérülés miatt fel kellett adniuk a versenyt. Vasárnap dominált a Sebestyén János, Juhász Péter, Kovács Ferenc és Mészáros Dávid összeállítású négyes, amely vegyescipelésben és kőgolyópakolásban is legyőzhetetlen volt. A végelszámolásban a magyarok 24 ponttal bizonyultak jobbnak a második csapatnál, így megnyerték a versenyt.

Juhász megjegyezte, olyan mezőny jött össze a versenyhétvégére, amilyenre az elmúlt években nem volt példa itthon.

„Ilyen versenyekre van szükség ahhoz, hogy fejlődni tudjunk. Motivációért sosem kell a szomszédba mennem, de azért nagyon más hétről hétre úgy versenyezni itthon is, hogy nem lehet előre megmondani, ki a verseny esélyese, az elsőtől az utolsó versenyszámig muszáj maximumot nyújtani, nem lehet taktikázni” – jelentette ki.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik