Videó: a pankrátornak elege lett a színészkedésből, vérben úszott a ring

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.12.14. 16:17
Ijesztő véget ért Irving városában, Texas államban az Egyesült Államokban a World Class Pro Wrestling pankrációja. Az egyik szereplő, Hannibal ugyanis rátámadt a bíróra. És ebben semmi színjáték nem volt…

Hannibal, valódi nevén Devon Nicholson Carlitóval kellett volna összecsapjon a texasi eseményen, ám a meccse úgy ért véget, hogy a pankrátor a bíróra támadt.

És bár a pankrációban rengeteg a megrendezett, előre begyakorolt figura, ez nem az volt.

Hannibal ugyanis egy vasdarabbal támadt Lando Deltoróra, éstöbbször isa bíró fejébe vágta.

A VIDEÓT CSAK ERŐS IDEGZETŰ OLVASÓINKNAK AJÁNLJUK


Deltorót azonnal kórházba szállították, ahol a koponyáját többször össze kellett kapcsolni, hogy el tudják állítani a vérzést.

A pankrátor ennek ellenére állítja, nem szándékosan történt az eset, egyszerűen csak nem vette észre, hogy valóban sebet ejt a bírón. Ezt azonban a szurkolók nehezen akarják elhinni, miután a „műsora” végére vérbe borult alattuk a ring.


Hannibalnak nem ez volt az első ilyen balhéja, többször jelezték már társai, hogy szeret a saját feje után menni, és valóban megsebesíteni ellenfeleit a ringben.


A World Class Pro Wrestling elnöke most viszont jelezte, ez volt Nicholson utolsó dobása, és többet náluk biztosan nem lép ringbe.

A pankrátor egyébként az elbocsátása után még azzal védte magát, hogy ha a bíró szól neki, hogy valóban baj van, abbahagyta volna, amit csinál. Ez viszont azért lett volna nehéz, mert Deltoro a kínzástól és a vért látva szinte azonnal elájult a ringben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik