Csupasport: ki mondta, hogy kicsik a hiénák?!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.30. 17:22
Hétfőn folytatódott a sivatagi kaland a Csupasporton is: 35 kilométer várt a versenyzőkre – írta Lubics Szilvia Facebook-oldalán a namíbiai sivatagi futásról itthonról tudósító férj, Lubics György.

Lubics Szilvia sikeresen teljesítette a hétfői szakaszt is, sőt a vasárnapihoz hasonlóan ismét harmadik nőként ért be a célba. Szerencsére a technika is jól működött, így ezúttal megérkezett a helyszíni beszámolója – s ez volt olvasható a nagykanizsai ultrafutó Facebook-oldalán:

„Éjjel nem fáztam, sőt inkább melegem volt a zsákban – igaz, jól be is voltam öltözve. Ötkor keltem, sok idő kell a készülődésre. Nyolckor volt eligazítás, 8.30-kor a rajt. Nem aludtam jól, fájt a szemem. Első nap nem volt rajtam szemüveg, mert nem nagyon sütött a nap, azt hittem, elég lesz a sapka is, de valószínűleg a szél és a fény is bántotta. Ma viszont hiába volt már rajtam a szemüveg, futás közben is folyt a könnyem. A lábam szerencsére reggelre megjavult, nem fájt már” – olvasható Lubics Szilvia beszámolója a Csupasporton is, ahol ezen kívül inspiráló történeteket olvashatnak Salamon Alexandrától, aki a SUHANJ! Alapítvány irodavezetői feladatokat ellátó munkatársaként mesélt kollégánknak a különböző futóversenyeken segítő fogyatékos önkéntesekről

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik