K-1: Overeem ismét lecsapott - vegyes szabályrendszerben is ő a bajnok

Vágólapra másolva!
2010.12.31. 14:11
A K–1-események hivatalos főszervezője, a FEG (Fighting and Entertainment Group) hagyományos év végi gáláján ismét a kötelek közé lépett a K-1 2010-es világbajnoka, a holland Alistair Overeem, aki az úgynvezett DREAM, vagyis vegyes szabályrendszerben rendezett mérkőzésen legyőzte az amerikai Todd Duffeet.

Alistair Overeem, néhány héttel azután, hogy Tokióban pályafutása során először K–1 világbajnoki címet nyert, december 31-én a hagyományos Dynamite-gálán Szaitamában is begyűjtött egy címet.

A holland klasszis a DREAM szabályrendszerben (a K–1 és az MMA keveréke) az ideiglenes (interim) nehézsúlyú bajnoki címért kiít mérkőzésen 19 másodperc alatt győzött az amerikai Todd Duffee ellen.

Az MMA legrangosabb bajnokságában, az amerikai ketrecharcban, az úgynevezett UFC-ben (Ultimate Fighting Championship) edződő Dufee támadószellemben kezdett, de Overeem első térdelésétől megrogyott, majd egy jobbhorog, balhorog kombinációtól padlóra került, képtelen volt védekezésre, így a mérkőzésvezető beszüntette az összecsapást.

 

 

DYNAMITE-GÁLA, ÉRDEKESEBB EREDMÉNYEK
DREAM SZABÁLYRENDSZER  
Overeem (holland)–Duffee (amerikai) KO, 1. menet
Isii (japán)–Le Banner (francia) pontozással, 3:0
K–1 SZABÁLYRENDSZER  
G. Mousasi (holland)–Kjotaro (japán) pontozással, 3:0
A győzteseket vastag betűvel jelöltük!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik