Jay Cutler tanácsa a Mr. Olympia címvédőjének

Vágólapra másolva!
2023.10.31. 14:38
Jay Cutler elmondta, mire kell figyelnie Hadi Csupannak ahhoz, hogy megvédje a címét a november elején rendezendő Mr. Olympián.

A négyszeres Mr. Olympia-győztes Jay Cutler ellátta néhány jó tanáccsal a verseny címvédőjét, a tavaly az első Olympiáját nyerő Hadi Csupant. A Perzsa Farkas becenévre hallgató iráni sportoló ezúttal is a legnagyobb esélyesek közé tartozik, igaz, lesz néhány kihívója a november 2. és 5. között rendezendő floridai versenyen.

Derek Lunsford, Nick Walker és Samson Dauda is az első helyre pályázik, a négyszeres győztes Jay Cutler azonban elmondta, szerinte mire kell figyelnie Hadi Csupannak ahhoz, hogy sikerüljön a címvédés.

Szerinte elsősorban a hátát kell formásabbra faragnia, emellett figyelnie kell arra, hogy ne legyen túl nagy a dereka.

„Sokszor el kell mondanom, mire mindenki megérti. A többség minél nagyobb akar lenni, de a nagyobb nem azt jelenti, hogy jobb is valaki. Mert a magasság és a szélesség a lehetőségeket behatárolja. Amikor látod, milyen nagyok az ellenfeleid, az jár a fejedben, hogy valahogy még nagyobbá tedd a karod, miközben a derekad keskeny marad. Ez a legnehezebb. A deréknak keskenynek kell maradnia, de sajnos ez lehetetlen, ha közben mindenhol máshol növeljük az izomtömeget” – mondta az RxMuscle youtube-csatornának Jay Cutler.

Címlapfotó: Jay Cutler (Forrás: instagram.com/jaycutler)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik