Cristiano Ronaldo barátnője megmutatta, mitől lett formás az alakja

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2023.05.25. 11:51
Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez minap a comb- és farizomedzéséről posztolt a közösségi médiában.

Köztudomású, hogy Cristiano Ronaldo mindig nagyon figyelt a külsejére és arra, hogy mindig megfelelő kondiban legyen, Szaúd-Arábiában, az al-Naszr futballistájaként is sokat tesz a tökéletes megjelenéséért.


De ugyanez elmondható párjáról, Georgina Rodríguezről is. A 29 éves spanyol modell nemcsak csinos, de sportos is, és törekszik a rendszeres testmozgásra. Persze C. Ronaldo mellett ez valószínűleg szinte magától értetődő.


Nos, Georgina Rodríguez nemrég a láb- és farizomedzéséről tett fel egy rövid videót és egy képet az instagram-sztorijába.



Ezen gumiszalaggal guggol, és egyéb combizom-erősítő gyakorlatokat végez, ide kattintva megtekinthető a videó.


Korábban egy interjúban azt is elárulta, hogy eleinte frusztrálta, amikor együtt edzett Cristiano Ronaldóval, amit meg lehet érteni, mégiscsak a világ egyik legnépszerűbb, legsportosabb hírességével kellett végeznie a gyakorlatokat.


Azóta bizonyára már nincs ezzel problémája, és ahogyan a legfrissebb videóból, vagy az alábbi fenékrázósból is kiderül, ő is tökéletes formában van.



Az alakját pedig sokan irigylik, és talán személyi edzőként is megállná a helyét. A népszerűsége mindenesetre adva van, az Instagramon csaknem ötvenmillióan követik a csinos modellt.


Az Európa-bajnok portugál csatár különleges módszereiről mi is írtunk már a Csupasporton.


(Borítókép: AFP)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik