Vízzel a színésznövendékekért

Vágólapra másolva!
2019.05.24. 10:01
A Független Jótékony Sportegyesület 750 ezer forintot gyűjtött a 13. NN Ultrabalatonon az Imre Sándor Szeretetszínház számára, hogy a rászoruló gyerekek otthonába bevezethessék a vizet.

„A siker titka, a szándék állhatatossága” – szól a Független Jótékony Sportegyesület mottója. A Rábits Péter által létrehozott jótékonysági szervezet először a 13. NN Ultrabalatonon lépett színre, és segített támogatást gyűjteni az Imre Sándor Szeretetszínháznak, valamint a Magyar Szervátültetettek Szövetségének.

Korábbi cikkünkben bemutattuk a Szeretetszínház társulatát, amely maga is rászorul ugyan a támogatásokra, de ezúttal nem saját célra, hanem azoknak a színészpalántáknak próbált segíteni, akiknek otthonába be kellene vezetni a vizet. Rábits Péter szervezőtől azt az információt kaptuk, hogy a jótékonysági futás segítségével 750 ezer forint gyűlt össze erre a nemes célra.

A Magyar Szervátültetettek Szövetségének zászlaja alatt 45 transzplantáción áteső futó állt rajthoz, és a csapat sikeresen teljesítette a távot.

Aki esetleg élőben is szeretné megnézni az Imre Sándor Szeretetszínház egyik előadását, menjen el június 15-én Székesfehérvárra, ahol 19 órás kezdettel a Mol Aréna Sóstóban kerül színpadra a Padlás című színdarab. Részletek ide kattintva találhatóak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik