Milan: „Erre nem számítottam” – Donnarumma reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.14. 21:51
A Milan labdarúgócsapatának kapusa, Gianluigi Donnarumma a hivatalos Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben tiszta vizet öntött a pohárba, és cáfolta azokat a híreket, miszerint azzal vádolta volna a klubvezetést, hogy nyáron pszichológiai nyomás hatására írta alá új szerződését.

Mint beszámoltunk róla, Gianluigi Donnarumma állítólag levelet írt a Milan vezetőségének, és azt kérte, szüntessék meg szerződését annak ellenére, hogy azt júliusban,hosszas huzavona után meghosszabbította – a késlekedés már akkor is nagy felháborodást keltett, a levél híre után pedig, úgy tűnik, a Milan-szurkolók türelme végleg elfogyott.

A gárda szerdai, Verona elleni mérkőzésén (3–0) Donnarummát a bemelegítés alatt hangosan kifütyülték, valamint egy óriási molinót is kifeszítettek, amelyen ez az üzenet állt: „Morális erőszak, évente hatmillió euró és egy parazita testvér szerződtetése? Távozz, a türelem véget ért.”

Az üzenet – mellyel a kispadon helyet foglaló testvérét, a szintén kapusként bevethető Antonio Donnarummát is célba vették – alaposan megviselte a 18 éves kapust, aki csütörtökön a közösségi oldalán kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban.

„Rettenetes este volt, erre nem számítottam. Sohasem vádoltam azzal a klubot, hogy pszichológiai nyomás vagy kényszer alá helyezett, hogy írjam alá az új szerződésemet. Előre tekintek, már a következő meccsünk jár a fejemben. Forza, Milan!” – írta Donnarumma az Instagramon.

E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito violenza morale quando ho firmato il contratto. Nonostante tutto guardo avanti e testa alla prossima partita..forza milan!

79.3k Likes, 6,153 Comments - Gianluigi Donnarumma (@gigiodonna99) on Instagram: "E' stata una brutta serata e non me l'aspettavo ! Non ho mai detto ne scritto di aver subito..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik