Azért legalább nyerni jó lenne...

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.10.27. 10:10
Röhej, de a tabella alapján ez bizony a forduló egyik rangadója, hiszen a harmadik Benfica a negyedik Nacionalt fogadja. Ami még nagyobb  röhej...

Röhej, de a tabella alapján ez bizony a forduló egyik rangadója, hiszen a harmadik Benfica a negyedik Nacionalt fogadja. Ami még nagyobb röhej, hogy a mutatott játék, a jelenlegi forma alapján ez a meccs még inkább rangadó. Mi a hétközi, Olympiakosz elleni szenvedés után egyértelműen nagyon messze vagyunk mindentől, amire ráillik a futball szó, a Nacional meg ugyanolyan rágós falatnak ígérkezik, mint általában mindig az elmúlt években. Pedig lesz egy Porto-Sporting derbi is a mai napon, és elnézve az idei Jardim-csapatot, ott bizony lehet bármi. Szóval nincsenek nagy elvárásaim, de azért legalább nyerni jó lenne... Röhej, de a tabella alapján ez bizony a forduló egyik rangadója, hiszen a harmadik Benfica a negyedik Nacionalt fogadja. Ami még nagyobb röhej, hogy a mutatott játék, a jelenlegi forma alapján ez a meccs még inkább rangadó. Mi a hétközi, Olympiakosz elleni szenvedés után egyértelműen nagyon messze vagyunk mindentől, amire ráillik a futball szó, a Nacional meg ugyanolyan rágós falatnak ígérkezik, mint általában mindig az elmúlt években. Pedig lesz egy Porto-Sporting derbi is a mai napon, és elnézve az idei Jardim-csapatot, ott bizony lehet bármi. Szóval nincsenek nagy elvárásaim, de azért legalább nyerni jó lenne...

Simán eljutottam arra a szintre, hogy nem idegeskedek egy Benfica meccsen, és ez az érzés, ez a hozzáállás szerdán csúcsosodott ki leginkább. Nincs ugyanis min, nem focizunk, a _sztárjaink mintha mindent elfelejtettek volna, az új emberek pedig vagy sérültek, vagy a B-csapatban padoznak. Nézem egy ideje az európai futballt, de olyat én még nem láttam, hogy egy európai kupadöntőt játszó csapat egyben marad, fiatal tehetségeket, potenciális klasszisokat igazol, nem vált edzőt, és mégis, ilyen kegyetlen fos lesz.

Egyre többen pedzegetik, hogy mégiscsak ideje lett volna egy edzőváltásnak, új impulzusokra, vérfrissítésre lett volna szükség. Talán igen, de azért ez Portugáliában kicsit olyan, mint itt a válogatottra jellemző utólagos okoskodás, Bognárok, Nyilasik, Zomborik pedig minden országban vannak. Jorge Jesus emberes feladat előtt, de én még nem vagyok hajlandó leírni, habár idén is megvannak bőven a hülyeségei.

Van egy játékosunk a Nacionalban is, aki második éve pallérozódik, hátha egyszer úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet majd számunkra. Nyilván remek esélyei vannak, hiszen mi még Rodrigót is szarrá padoztatjuk, Nelson Oliveiráról nem beszélve, aki tegnap duplázott a Rennes-ben, így 10 meccs után 6 gólnál jár. Szóval nagyon meglepődnék, ha Djaninynek jutna bármi nálunk akár évek múlva is, de ettől még könnyen elszomoríthat minket ma este, elnézve a védelmünket. Persze JJ-nak az állandó kapott gólos meccsekre is van válasza: nem számít, a nagyobb probléma, hogy nem hatékony a támadójáték. Szóval tömören a lényeg: elöl-hátul szarok vagyunk.

De azért legalább nyerni jó lenne...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik