BL: Moratának nem kellett az érem, nem tart otthon ezüstöt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 12:16
A Bajnokok Ligája szombati fináléjában a Barcelonától 3–1-es vereséget szenvedő Juventus csatára, Álvaro Morata nagyon csalódott és nem akar semmi emléket a hétvégi döntőről.

A berlini döntőben a Juventus egyetlen gólját szerző spanyol csatár kemény napokon van túl.

„Nehéz napok vannak mögöttem. Elveszíteni a Bajnokok Ligája döntőjét pocsék érzés. A finálé előtti éjszaka alig tudtam aludni, folyamatosan felriadtam, azt hittem, már túl vagyok a meccsen. Alig bírtam kivárni a kezdőrúgást” – nyilatkozta Morata a Cadena SER rádióállomásnak.

(Fotó: Reuters)
(Fotó: Reuters)

„A lefújás után senkivel sem cseréltem mezt. Semmilyen emléket nem akarok arról az estéről. Az ezüstérmet sem fogadtam el, nem tartok otthon ezüstérmeket.”

„Mindemellett elismerésem a Barcelonának és az edzőjének, megérdemelten nyertek, nekünk pedig tudnunk kell veszíteni” – tette hozzá a 22 éves támadó, akivel kapcsolatban a szezon során több ízben is felvetődött, hogy visszatérhet a Real Madridhoz, ahonnan 2014 nyarán érkezett 20 millió euróért.

„Nekem senki sem beszélt a visszatérésről Madridból, kivéve a nagymamámat. Ő visszavár, ezt biztosan tudom.”

„Jó évem volt Olaszországban, szeretnék a jelenleginél is többet adni a Juventusnak. Jól érzem itt magam, boldog vagyok. Fizikailag rengeteget fejlődtem, itt nagy hangsúlyt fektetnek erre. Mindennap fél tízkor érkezem edzésre és fél négykor távozom" – mesélt torinói mindennapjairól Morata.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik