BL: „C. Ronaldo is kap füttyszót” - Kaká kiállt Bale mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.06. 14:36
null
Előfordul, hogy a csillagok nem tündökölnek – nemcsak Bale, CR is szokott füttyszót kapni a Bernabéuban (Fotó: AFP)
Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója rengeteg kritikát kapott a Juventus elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn nyújtott teljesítménye miatt. A walesi szélsőt ügynöke és Kaká, a blancók korábbi játékosa is megvédte.

A Real Madrid 2–1-es vereséget szenvedett a Juventustól, Gareth Bale pedig a gyenge teljesítménye után rengeteg kritikát kapott. A walesinek nem volt lövése, előkészítése és jó beadása sem – mondták a szakértők.

Elsősorban Roy Keane szúrt oda a szélsőnek. Az ITV szakkommentátoraként dolgozó korábbi középpályás úgy fogalmazott, a királyiak tízen voltak a pályán a mérkőzés folyamán. Paul Scholes még rá is kontrázott korábbi csapattársára, szerinte csak kilencen voltak a blancók.

„Miért is foglalkoznánk olyan véleménnyel, amelynek szerzője nem tudja, miről beszél, és amúgy is bukott edző? – tette fel a kérdést Jonathan Barnett, Bale ügynöke a BBC Sportnak. – Ez a kérdés csak Angliában vetődött fel, Gareth a világ legnagyobb klubjánál játszik, a földkerekség egyik legjobb futballistája. Csak olyan véleményekkel foglalkozik, amelyek számítanak neki. Százszázalékosan a Real Madridra koncentrál.”

Nemcsak ügynöke, hanem Kaká is kiállt Bale mellett. A brazil aranylabdás szerint teljesen normális a Realnál, ha egy játékost bírálnak.

„Sohasem játszottam Bale-lel, de azt mondanám neki, hogy kovácsoljon előnyt a ránehezedő nyomásból, és ebből szerezzen motivációt, valamint önbizalmat – mondta Kaká a Sky Sportsnak. – Ami vele történik, az teljesen normális Madridban, mindenkivel előfordul. Még Cristiano Ronaldo is kap füttyszót, pedig ő háromszoros aranylabdás…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik