BL: Keane szerint tíz emberrel játszott a Real, Scholes szerint kilenccel

Vágólapra másolva!
2015.05.05. 23:54
null
Bale csak szenvedett Torinóban (Fotó: Action Images)
Kemény kritikát fogalmazott meg a Juventus elleni BL-elődöntő első mérkőzését Torinóban 2–1-re elbukó Real Madriddal szemben Roy Keane, az ITV szakkommentátora.

„Nagyon nehezen lehet egy ilyen nagy meccset megnyerni, amikor gyakorlatilag tíz emberrel küzdesz. Most pedig ez történt, Gareth Bale az égvilágon semmit sem nyújtott. Mondhatjuk, hogy elveszítette az önbizalmát, de ma mindig a könnyű utat választotta. Azért van a Real Madridnál, hogy bátran felvállalja az egy az egy elleni küzdelmeket. Ma inkább visszafordult ezekből. A társai biztosan nem örültek ennek” – kritizált Keane.

Gareth Bale az Opta statisztikái szerint nem lőtt kapura, nem alakított ki gólhelyzetet, sőt jó beadása sem volt.

Roy Keane szavaira Paul Scholes kontrázott rá – a Manchester United egykori középpályása Bale mellett másokat is megtalált magának.

„Bale egyszer sem próbálta meg megverni az emberét, mindig csak beadott és beadott, a Juventus védői pedig könnyedén elfejelték ezeket az íveléseket. Korántsem elég jó, amit nyújtott. Egyébként nem tízen voltak, hanem kilencen, Sergio Ramos még Bale-nél is rosszabb volt, rettentő gyengén futballozott” – vélekedett.

BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
JUVENTUS–REAL MADRID 2–1 (1–1)
Torino
. V. Atkinson (angol)
JUVENTUS:
Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Marchisio, Pirlo, Sturaro (Barzagli, 64.) – Vidal – Tévez (Pereyra, 86.), Morata (Llorente, 78.). Vezetőedző: Massimiliano Allegri
REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo – S. Ramos, Kroos, Isco (J. Hernández, 63.) – J. Rodríguez – Bale (Jesé, 86.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
G: Morata (8.), Tévez (58. – 11-esből), ill. C. Ronaldo (27.)
A visszavágót május 13-án szerdán játsszák Madridban.

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

 

Gareth Bale hőtérképe és támadó megmozdulásai (Forrás: StatsZone)
Gareth Bale hőtérképe és támadó megmozdulásai (Forrás: StatsZone)
Gareth Bale hőtérképe és támadó megmozdulásai (Forrás: StatsZone)
Gareth Bale hőtérképe és támadó megmozdulásai (Forrás: StatsZone)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik