BL: óriási troll volt a Sevilla a Man. City veresége után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.06. 11:44
Mint ismert, a Manchester City meglepetésre nagyon sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. És mikor egy ilyen nagy, és anyagilag finoman szólva eleresztett klub ekkorát bukik, megjelennek kárörvendő futballszurkolók, ez természetes. Most azonban a Sevilla futballcsapata lőtte el a legnagyobb poént…

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Liverpool az Anfielden szenzációs első félidei játékának köszönhetően 3–0-ra legyőzte a Manchester Cityt, és így jókora előnyből várja a visszavágót.

A háromgólos liverpooli előny az első félidőt követően pedig megihlette a Sevilla Twitter-oldalának kezelőjét, akinek egy másik háromgólos előny ugrott be...

„3–0-s hátrány a Liverpool ellen? Ismerős…” – írta ki a közösségi oldalra a Sevilla a találkozó után.
Sevilla FC on Twitter
Emlékezhetünk rá ugyanis, hogy a Sevilla a Bajnokok Ligája csoportkörében szintén háromgólos hátrányba került a Liverpool ellen. Csak a spanyolok aztán a fordulást követően szereztek három gólt, és így végül döntetlenre mentették a meccset.

A trollkodás hibátlan, de azért a Sevillánál sem lehetnek felhőtlenül boldogok, elvégre a piros-fehérek szintén vereséget szenvedtek a negyeddöntőben a Bayern Münchentől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik