BL: Neymar hiánya nem könnyíti meg a dolgunkat – Zidane

Vágólapra másolva!
2018.03.02. 18:24
null
Zidane-nak nem okoz örömöt Neymar sérülése (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane vezetőedző szerint nem növeli csapata, a Real Madrid továbbjutási esélyeit Neymar sérülése a Paris Saint-Germain elleni párharcban, a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

 

„Neymar hiánya nem könnyíti meg a dolgunkat. Tudjuk, hogy Párizsban kétszáz százalékot kell nyújtanunk, ha tovább akarunk jutni” – mondta a madridiak francia szakvezetője.

A Real hazai pályán, a párharc első mérkőzésén 3–1-re győzött. A kedd esti visszavágón a párizsiak brazil csatára, Neymar azért nem léphet pályára, mert az Olympique Marseille elleni bajnoki meccsen, vasárnap este megsérült a bokája.

Zidane hangsúlyozta, sajnálják a csatárt, de a PSG nélküle is nagyon erős, hiszen remek futballistával tudja pótolni Neymart. Unai Emery vezetőedző minden bizonnyal a Real Madrid korábbi játékosának, Ángel Di Maríának szavaz bizalmat.

SZAVAZÁS

A madridi 3–1 után mire megy a Real a Paris Saint-Germain elleni BL-visszavágón?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A brazil válogatott csapatorvosa, Rodrigo Lasmar diagnózisa szerint Neymar lábfejének egyik legfontosabb csontja tört el, ezért ideális esetben két és fél, három hónap lesz a gyógyulás időtartama a szombati operációt követően.

A PSG-nél eleinte ragaszkodtak hozzá, hogy ne műtsék meg a játékost, de Unai Emery pénteken közölte, nincs vita a brazil orvosok és közöttük, hiszen mindannyian ugyanazon az oldalon állnak, és közös érdekük a csatár mielőbbi felépülése.

A Real Madrid keretéből Luka Modric és Toni Kroos szereplése továbbra is kérdéses a keddi visszavágón, Marcelo azonban felépült, és pályára léphet Párizsban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Március 6., kedd
20.45: PSG (francia)–Real Madrid (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik