BL: „Nem tudom elképzelni, hogy Simeone angol topklubot irányítson”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 11:18
Jamie Carragher, a Liverpool egykori labdarúgója és az angol Sky Sports televíziós csatorna állandó szakértője a királyi gárda továbbjutásával végződő Real Madrid–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő után azt állította, Diego Simeone, a „matracosok” vezetőedzője nem ideális célpont a legnagyobb klubok számára kevésbé látványos, túlnyomórészt védekező és kemény stílusa miatt.

„Szeretem nézni Simeonét az alapvonal mellett. Szeretem nézni az Atléticót, igazi férfiakból álló együttes. Nem tudom azonban elképzelni, hogy egy angol topklub, legyen az az Arsenal, a Manchester United vagy a Manchester City, azt szeretné a látottak után, hogy ebben a stílusban játsszon a csapata – mondta Carragher a Sky Sportson. – Simeone nem a Real Madridot vagy a Barcelonát irányítja, hanem az egyik esélytelenebb csapatért felel. Az Atléticóval az árral szemben küzd. Csodálom a munkáját, de nem értek egyet azzal az állítással, hogy nagyobb klubnál van a helye. Nem hiszem, hogy a legerősebb csapatok, az európai labdarúgás óriásai ilyen stílusban szeretnének játszani.” – mondta Carragher a Sky Sportson. – Simeone nem a Real Madridot vagy a Barcelonát irányítja, hanem az egyik esélytelenebb csapatért felel. Az Atléticóval az árral szemben küzd. Csodálom a munkáját, de nem értek egyet azzal az állítással, hogy nagyobb klubnál van a helye. Nem hiszem, hogy a legerősebb csapatok, az európai labdarúgás óriásai ilyen stílusban szeretnének játszani.”

Simeone megnyerte a spanyol bajnokságot, a Király-kupát, a spanyol Szuperkupát, az Európa-ligát és az európai Szuperkupát, mióta 2011-ben átvette az Atlético Madrid irányítását.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS

Real Madrid–Atlético Madrid 1–0 (J. Hernández 88.)
Továbbjutott: a Real Madrid: 1–0-s összesítéssel.

Monaco–Juventus 0–0
Továbbjutott:
a Juventus, 1–0-s összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik