BL: megvan az El-forgatókönyv, ha kiesne a selejtezőből a Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 16:46
A luxemburgi Dudelange, majd továbbjutás esetén a Ludogorec–Crusaders bolgár–északír párharc továbbjutójával találkozik a Videoton a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében. Amennyiben kiesne az első körben, az Európa-ligában folytathatja, nagy valószínűség szerint svéd rivális ellen.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában – harmadik lépésben – elkészítették az Európa-liga-selejtező második fordulójának sorsolását is. A BL-kvalifikáció előselejtezőjének és első körének vesztesei ugyanis az El-selejtező „bajnoki ágán” folytatják kupaszereplésüket.elkészítették az Európa-liga-selejtező második fordulójának sorsolását is. A BL-kvalifikáció előselejtezőjének és első körének vesztesei ugyanis az El-selejtező „bajnoki ágán” folytatják kupaszereplésüket.

Így kiderült, hogy amennyiben a Videoton elveszti a Dudelange elleni párharcot, akkor melyik Bl-selejtező vesztesével játszhat az Európa-ligába átsorolva: az ellenfél vagy a svéd bajnok Malmö lesz, vagy annak BL-riválisa – az előselejtező leendő győztese.

A sorsolásról bővebben itt olvashat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik