BL: Marco Rossi sok szerencsét kívánt a Fradinak a csoportkörre

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.09.30. 13:31
null
Marco Rossi sok sikert kívánt Lovrencsics Gergőéknek (Fotó: Szabó Miklós)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a hivatalos közösségi oldalán gratulált a Ferencvárosnak, amely huszonöt év után szerepelhet ismét a Bajnokok Ligája főtábláján. Orbán Viktor miniszterelnök ugyancsak elismerően kommentálta a fővárosi klub sikerét.

A Ferencváros kedden a Groupama Arénában 0–0-t játszott a norvég bajnok Moldéval, így idegenben szerzett több góllal nyerte meg a BL-selejtezős párharcot.

„Végre ismét egy magyar csapat a Bajnokok Ligájában! Gratulálok a Ferencvárosnak ehhez a bámulatos teljesítményhez, és sok szerencsét kívánok!” – jelent meg az elismerő üzenet Marco Rossi Facebook-oldalán.



Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is a közösségi portálon gratulált a Fradinak – igaz, mint írta, a fogadószelvényét kidobhatta a kukába, mert hazai győzelemre tippelt.



A csoportkör sorsolása október 1-jén 17 órától kezdődik. Az FTC a negyedik kalapból várja az ellenfeleket.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 4. FORDULÓ (PLAYOFF)
VISSZAVÁGÓ

FERENCVÁROS–MOLDE FK (norvég) 0–0
Budapest, Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. Vezette: Kuipers (holland)
Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Botka, Heister – Sigér D. (Laidouni, 79.), Haratin, Somália (A. Frimpong, 87.) – Uzuni, Nguen (Isael, 79.), Zubkov. Vezetőedző: Szerhij Rebrov
Molde: Linde – Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen – Aursnes, Hussain (Omoijuanfo, 83.) – E. Hestad, Wolff Eikrem, Knudtzon (Brynhildsen, 64.) – L. James. Vezetőedző: Erling Moe

Továbbjutott: a Ferencváros, 3–3-mal, idegenbeli gólokkal

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik