BL: „Lehet, hogy a 100 százalék is kevés a Dortmund ellen”

Vágólapra másolva!
2014.02.24. 22:29
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Zenit a Borussia Dortmundot fogadja. A szentpéterváriakat irányító Luciano Spalletti szerint csapatától a százszázalékos teljesítmény is kevés lehet a BVB ellen.

„A Dortmund nagyon erős csapat, amely a legutóbbi idény végén BL-döntőt játszott, ez sok mindent elmond. A Bundesligában, Európa egyik legerősebb bajnokságában a második helyért harcol. A lehetséges ellenfelek közül az egyik legerősebbel kerültünk össze, lehet, hogy még a százszázalékos teljesítmény sem lesz elég ahhoz, hogy felnőjünk a szintjére, de maximálisan felkészültünk a feladatra” – mondta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Spalletti.Spalletti.

„Azon dolgozunk, hogy lépést tartsunk az európai nagycsapatokkal, valamint fejlődjünk és nagyobb klubbá váljunk. Szeretnénk elérni a céljainkat. A játékosoknak azt mondtam, lehetőségük van arra, hogy ne csak egy fejezetet írjanak a klubtörténelemben, hanem címlapsztorit varázsoljanak a szereplésükkel” – tette hozzá az olasz szakember.

A Zenit–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonása kedden 18 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik