BL: a tripla után dupla jött a szezon második meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 21:49
A Bajnokok Ligája első selejtezőkörének mai második mérkőzésén döntetlent játszott az andorrai Lusitans és a feröeri EB/Streymur.

Az andorrai Lusitans közel állt a győzelemhez, hiszen a 29. percben már 2–0-ra vezetett, majd a 62. percben még ki is állítottak egy feröerit.

A kapujukban az újonnan igazolt Gángó Andrással felálló északiakat mintha a piros lap térítette volna észhez, a 67. és a 69. percben szerzett góllal végül egyenlítettek.

Érdekesség, hogy a mai első találkozón az örmény Sirak elefántcsontparti középcsatára, Ismaël Béko Fofana mesterhármast ért el, ezen a találkozón pedig az andorrai Cristian Martínez duplázott.

A visszavágót a jövő héten rendezik, a Lusitans–EB párharc győztese a második kvalifikációs körben a grúz Dinamo Tbiliszivel találkozik majd.

Az andorrai csapatok eddigi egyetlen győzelmét az FC Santa Coloma jegyezte, mely a 2007–2008-as UEFA-kupa 1. selejtezőkörében hatalmas meglepetésre hazai pályán 1–0-ra legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Avivot. Igaz, a visszavágón kapott egy négyest...

BAJNOKOK LIGÁJA, 1. SELEJTEZŐKÖR
Lusitans (andorrai)–EB/Streymur (feröeri) 2–2 (Martínez 24. – 11-esből, 29., ill. A. Hansen 67., L. Hanssen 69. – 11-esből)

KORÁBBI EREDMÉNY

Sirak (örmény)–Tre Penne (San Marinó-i) 3–0 (Fofana 36., 55., 64.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik