BL: A fiamnak igaza van, az Inter edzője leszek – Simeone

Vágólapra másolva!
2016.12.05. 22:44
null
Diego Simeone (Fotó: Action Images)
Csak persze nem egyik napról a másikra – ezt is világossá tette Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője, akit a Bayern München elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón szembesítettek fia minapi kijelentésével.

 

Az olasz élvonalbeli Genoában futballozó Giovanni Simeone a múlt héten beszélt az Onda Cero spanyol rádióállomásnak arról, hogy szerinte édesapja edzőként visszatér játékoskori klubjához, az Interhez, ami – a milánói klub hullámzó teljesítménye ismeretében – érthetően nagy izgalmat keltett a spanyol és az olasz sajtó berkeiben.

„Teljesen normális, ha a fiam, az apám, a testvérem vagy a feleségem ilyet mond, mert mindannyian tisztában vannak azzal, hogy egy napon tényleg én leszek az Inter edzője – vette védelmébe fiát az Interhez bevallottan kötődő Diego Simeone, érzékeltetve, hogy ez azért nem a közeljövő eseménye lesz. – Pillanatnyilag semmi mondanivalóm a jövőmről, hiszen a helyzetem abszolút tiszta és rendezett.”

Az Atlético biztos csoportelsőként érkezett a Bayernhez, ha kikap, akkor is marad hárompontnyi előnye, de Simeone szerint ez nem bizonyíték arra, hogy a müncheni csapat – amely a német bajnokságban is „csak” második – krízisben lenne.

„Nem hiszem, hogy válságban lennének. Az idény hosszú, előfordulhatnak hullámvölgyek. Ma ők, holnap mi, holnapután mások téveszthetnek lépést. Edzőjüket, Carlo Ancelottit ismerve nincs kétségem afelől, hogy a Bayern versenyben lesz a Bajnokok Ligája-serlegért” – tette hozzá Simeone.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ – a keddi program
A-CSOPORT

20.45: Basel–Arsenal (Tv: Film Mánia)
20.45: PSG–Ludogorec
B-CSOPORT
20.45: Dinamo Kijev–Besiktas
20.45: Benfica–Napoli (Tv: M4 Sport)
C-CSOPORT
20.45: Manchester City–Celtic
20.45: Barcelona–Mönchengladbach (Tv: Sport1)
D-CSOPORT
20.45: Bayern München–Atlético Madrid (Tv: Sport2)
20.45: PSV–Rosztov

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik