BL: „Jó érzés fogott el, amikor a tábor a nevemet skandálta” – Lipcsei Péter

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2023.07.20. 15:35
null
Lipcsei Péter (Fotó: Földi Imre)
A Ferencváros BL-selejtezős búcsúja során a Ferencváros szurkolói a klublegenda, Lipcsei Péter nevét skandálták, akit szívesen látnának a csapat vezetőedzőjeként. A korábbi 58-szoros válogatott középpályás lapunknak elmondta, mi járt a fejében, amikor meghallotta a fanatikusok kántálását.

 

„Jó érzés fogott el amikor a tábor a nevemet skandálta, ám ezt az érzés jócskán felülmúlta az a szomorúság, amelyet a meccs lefújása után éreztem. Szerénység és megfelelő alázat mindennek az alapja, és a szerdán látottak alapján elmondható, a nem megfelelő hozzáállásnak is betudható a fájdalmas vereség és a kiesés” – nyilatkozta lapunknak Lipcsei Péter, az FTC korábbi 58-szoros válogatott középpályása.

A Ferencváros korábbi csatára, gólkirálya, Dzurják József így értékelt:

„Döbbenetesnek tartom, hogy a feröeri csapat ellen két meccsen egyetlen gólt sem tudott szerezni a csapat, sőt helyzetei sem nagyon akadtak a Fradinak. Letaglózott bennünket a kiesés, és az a hozzáállás, amelyet a két meccsen tapasztaltunk. Hibának tartom, hogy nyáron megtartotta a vezetőség Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt, hiszen már a tavaszi meccseken is láthatóvá vált, mindenféle elképzelés, stílus nélkül játszik a csapat...”

A csapat korábbi védőjét, Szergej Kuznyecovot szomorúsággal töltik el a klub körüli események.

„Szörnyű, ami történt! Az olyan csapatnak, amelyik a Bajnokok Ligája főtáblájára készül, nem szabad hazai pályán, telt ház előtt úgy kikapnia, mint azt szerda este láttuk. Sajnos, tavasszal már tapasztalhattuk, valami nincs rendben az együttes körül, de ezt a vezetőségnek is látnia kellett, mégis szerződést hosszabbítottak a vezetőedzővel, most pedig egy meccs után kirúgták. Egy szó mint száz, szomorúsággal töltenek el a Ferencváros körüli események.”

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FERENCVÁROS–KÍ (feröeri) 0–3 (0–3)
Budapest,
Groupama Aréna, 18 187 néző. Vezette: Smajc (szlovén)
FTC: Dibusz – Botka, S. Mmaee,Knoester, Civic (Marquinhos, 75.) – Baráth (Ben Romdan, a szünetben), Gojak (Makreckis, a szünetben) – Abu Fani, Zachariassen (Lisztes, 57.), A. Traoré (Owusu, 57.) – Varga B. Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
KÍ: J. Johansson – B. Petersen, Faerö, Forren – R. Joensen (Patrick Da Silva, 75.), Andreasen, D. Pavlovics (Hansson, a szünetben),Danielsen – Frederiksberg (Mikkelsen, 56.), Kassi (Gussias, 73.), Kronberg (Latif, 90+4.). Vezetőedző: Magne Hoseth
Gólszerző: Frederiksberg (8., 32. – az elsőt 11-esből), Kassi (45+3.)
Továbbjutott: a , 3–0-s összesítéssel

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik